Neler Yeni

Bu Hard Disk nasıldır ?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Grant
Bütçe
600
Kendime bir hdd almayı düşünüyorum hem resimler hemde kendi ihtiyaçlarım için. Taşınabilir olması için ayrıca bir kutusuda olsa güzel olur. Sizinde önerileriniz varsa bekliyorum kutu önerisi varsada güzel olur. Uzun ömürlü olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ramazan Baygara
Kendime bir hdd almayı düşünüyorum hem resimler hemde kendi ihtiyaçlarım için. Taşınabilir olması için ayrıca bir kutusuda olsa güzel olur. Sizinde önerileriniz varsa bekliyorum kutu önerisi varsada güzel olur. Uzun ömürlü olsun.

bunların okuma yazma degerlerı nasıl

GetR

80+

Ürünün yazma ve okuma değerleri belirtilmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca baktığınız pekte iyi değil harici hdd bakmanız lazım sizin dahili değil eğer yanınızda taşımak istiyorsanız harici olanlar çok daha pratik olacaktır çünkü usb ile bağlantı yapabilirsiniz

Son düzenleme:

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün yazma ve okuma değerleri belirtilmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca baktığınız pekte iyi değil harici hdd bakmanız lazım sizin dahili değil eğer yanınızda taşımak istiyorsanız harici olanlar çok daha pratik olacaktır çünkü usb ile bağlantı yapabilirsiniz
Nerileriniz var mıdır peki ?

oyunpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oyuncu-pro

Sdd alabilirsen sdd al

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün: Refurbished (Yenilenmiş) üründür. Yazılımsal olarak sıfırlanmıştır.
Diyor ne kadar güvenilirdir ? Yani bu tarz diskler zaten kolay kolay bozulmuyor ama yinede bilemedim.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Kadir
Ürün: Refurbished (Yenilenmiş) üründür. Yazılımsal olarak sıfırlanmıştır.
Diyor ne kadar güvenilirdir ? Yani bu tarz diskler zaten kolay kolay bozulmuyor ama yinede bilemedim.
Üstüne veri yazılmış tamamen diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,129
Üyeler
168,592
Son üye
atatatatata
Top Bottom