Neler Yeni

Bu Hard Disk nasıldır ?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Grant
Bütçe
600
Kendime bir hdd almayı düşünüyorum hem resimler hemde kendi ihtiyaçlarım için. Taşınabilir olması için ayrıca bir kutusuda olsa güzel olur. Sizinde önerileriniz varsa bekliyorum kutu önerisi varsada güzel olur. Uzun ömürlü olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ramazan Baygara
Kendime bir hdd almayı düşünüyorum hem resimler hemde kendi ihtiyaçlarım için. Taşınabilir olması için ayrıca bir kutusuda olsa güzel olur. Sizinde önerileriniz varsa bekliyorum kutu önerisi varsada güzel olur. Uzun ömürlü olsun.

bunların okuma yazma degerlerı nasıl

GetR

80+

Ürünün yazma ve okuma değerleri belirtilmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca baktığınız pekte iyi değil harici hdd bakmanız lazım sizin dahili değil eğer yanınızda taşımak istiyorsanız harici olanlar çok daha pratik olacaktır çünkü usb ile bağlantı yapabilirsiniz

Son düzenleme:

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün yazma ve okuma değerleri belirtilmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca baktığınız pekte iyi değil harici hdd bakmanız lazım sizin dahili değil eğer yanınızda taşımak istiyorsanız harici olanlar çok daha pratik olacaktır çünkü usb ile bağlantı yapabilirsiniz
Nerileriniz var mıdır peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,117
Üyeler
167,429
Son üye
Ayanokoji35
Top Bottom