Neler Yeni

Bu harddisk alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
1670931085234.png
resmi bu harddiskin wd blue gündelik oyun ve iş için kullanıcam baktığım kadarıyla seagate barracuda dan dahaiyi sıfır göründüğü gibi ve 700tl alınır mı? sizce bide sıfır olmasına rağmen test edeyimmi adam bişi dermi biraz agresif bi herif

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
hayat deneyimim müşterilerine saygı göstermeyen insanların pek de iyi olmadıklarını gösterdi.. bilemiyorum ama ben olsam tercih etmezdim sanırım ürün dışında konuşuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayat deneyimim müşterilerine saygı göstermeyen insanların pek de iyi olmadıklarını gösterdi.. bilemiyorum ama ben olsam tercih etmezdim sanırım ürün dışında konuşuyorum
valla para olsa böylelerine hiç kalmam da yapcak bişi yok

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berk
Alıntıyı görüntüleresmi bu harddiskin wd blue gündelik oyun ve iş için kullanıcam baktığım kadarıyla seagate barracuda dan dahaiyi sıfır göründüğü gibi ve 700tl alınır mı? sizce bide sıfır olmasına rağmen test edeyimmi adam bişi dermi biraz agresif bi herif
2tb 700 mü? Kaçırma!! Kendim kullanıyorum o kadar memnun kaldım ki ikincisini piyasada bulamadığım için 1069₺ vermiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şeyi sorcam bide herkes hdd yi yerleştirdikten sonra yanlara vida aatıyor ben anakart kutuma gittim baktım vida göremedim sata kablosu vardı aldım geldim o vidaları nerden bulurum ekran kartı kutusuna bakmaıdm ama içinden sesler geliyodu

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
şeyi sorcam bide herkes hdd yi yerleştirdikten sonra yanlara vida aatıyor ben anakart kutuma gittim baktım vida göremedim sata kablosu vardı aldım geldim o vidaları nerden bulurum ekran kartı kutusuna bakmaıdm ama içinden sesler geliyodu
herhangi bir vida atmadım bağlantı sonrası kasadaki yerine yerleştirdim herhangi bir ses çıkartmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Yarın almaya gidicem son sorularımı soruyorum ürün sıfır kapalı paket garantili test etmeme gerek varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,760
Üyeler
161,488
Son üye
Flwz
Top Bottom