CS2 oynarken bi anda bu hatayı aldım. Bi türlü açılmadı. HDMI denedim. DP yuvalarını değiştirdim. Laptopa taktığımda monitor açılıyor masaüstüne taktığımda bu hatayı veriyor sizce sorun nedir? (Anakartin hdmi girişine de taktım yine ekran gelmiyor)
hocam hata neydi açıklarmısınızCS2 oynarken bi anda bu hatayı aldım. Bi türlü açılmadı. HDMI denedim. DP yuvalarını değiştirdim. Laptopa taktığımda monitor açılıyor masaüstüne taktığımda bu hatayı veriyor sizce sorun nedir? (Anakartin hdmi girişine de taktım yine ekran gelmiyor)
No DP 1 signal from your device bu hatayı alıyorumhocam hata neydi açıklarmısınız
sanırsam oyunun çözünürlüğü monitör ile çakışıp buga girmiş ondandır nasıl düzeltilir configden yapılır heralde araştırNo DP 1 signal from your device
No DP 1 signal from your device bu hatayı alıyorum
Nerdeki config ten yapicam pc ye 2 monitor bağladım ikisine de ekran gelmiyorsanırsam oyunun çözünürlüğü monitör ile çakışıp buga girmiş ondandır nasıl düzeltilir configden yapılır heralde araştır
hocam herhalde oyun ekran buga girdi bi oyunu silip yükleseniz yada config dosyasını bulun. oyun dosyalarındaNerdeki config ten yapicam pc ye 2 monitor bağladım ikisine de ekran gelmiyor
Oyunu 4:3 mü oynuyorsunNerdeki config ten yapicam pc ye 2 monitor bağladım ikisine de ekran gelmiyor
config dosyasını silebilirseniz belki düzelir.