Neler Yeni

Bu hazır sistem iyi midir? ? Ekstra Öneriniz Varmı ?

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez

Bu Sistemi Almaya kararlaştırdım.
gta5,pubg özelliklede asetta corsa gibi oyunlar oynayacagım ultra ayar merakım yok orta ayarlarda 60 fps+ alırmıyım
ilerleyen zamanda ssd alma niyetim var

bu pc ye önereceginiz kasa ve monitör varmıdır ? Veya Başka bir sistem .

Teşekkür ederim.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Donanım arşivi yeni sistemi bekleyebilirsin. Yükselterek alırsın sistemi.
Monitör olarak önerim asus tuf vg249q olucak. İndirimde 1600 tl idi. Öyle bir indirimde yakalarsan çok iyi. Fiyatı yine de alınabilir bir seviyede.

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım arşivi yeni sistemi bekleyebilirsin. Yükselterek alırsın sistemi.
Monitör olarak önerim Asus tuf vg249q olucak. İndirimde 1600 TL idi. Öyle bir indirimde yakalarsan çok iyi. Fiyatı yine de alınabilir bir seviyede.
yeni sistem gelicekmiki 4000 - 5000 arası haftaya alacagım bi aksilik olmassa bunu

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
yeni sistem gelicekmiki 4000 - 5000 arası haftaya alacagım bi aksilik olmassa bunu
Haftaya çıkar yeni sistem büyük ihtimalle.
Biz tam bir fiyat aralığı belirleyemeyiz ama yükseltme seçenekleri olursa yükselterek alabilirsin. O fiyat bandında olucak sistem.
Ayrıca ilk alanlardan olursan güzel bir hediye de alacağını düşünüyorum :).

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
Haftaya çıkar yeni sistem büyük ihtimalle.
Biz tam bir fiyat aralığı belirleyemeyiz ama yükseltme seçenekleri olursa yükselterek alabilirsin. O fiyat bandında olucak sistem.
Ayrıca ilk alanlardan olursan güzel bir hediye de alacağını düşünüyorum :).
anladım yeni sistem gelene kadar bekliyeyim o zaman teşekkürler.

Ödübek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ödübek
Aynı sistemi bende almayı düşünüyorum fakat ekran kartı hakkında pek iyi yorumlar göremedim sıcak,yüksek ses fan ile çalıştığı söyleniyor. benim aklım da birde şu sistem var INTEL 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-GIGABYTE H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM bu sistemler hakkında daha fazla bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok iyi olur.

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
evet
Aynı sistemi bende almayı düşünüyorum fakat ekran kartı hakkında pek iyi yorumlar göremedim sıcak,yüksek ses fan ile çalıştığı söyleniyor. benim aklım da birde şu sistem var Intel 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-Gigabyte H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM bu sistemler hakkında daha fazla bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok iyi olur.
evet güzele benziyor ama bunun da yorumu incelemesi vs vs yok attıgımı alanlar memnun

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Ekran kartı modelini kesinlikle değiştirin acayip ısınan bi ekran kartı modeli ssd alın hddnin devri bitti (oyun için) birde hava akışı daha iyi önü mesh bir kasa alabilrisiniz ama o kasanında markası ve psu su iyi odanızda klima falan varsa ısınma sorunu yapmaz

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Aynı sistemi bende almayı düşünüyorum fakat ekran kartı hakkında pek iyi yorumlar göremedim sıcak,yüksek ses fan ile çalıştığı söyleniyor. benim aklım da birde şu sistem var Intel 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-Gigabyte H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM bu sistemler hakkında daha fazla bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok iyi olur.
Bu sistem baya iyi duruyor.
Buna da bakabilirsiniz.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Bu Sistemi Almaya kararlaştırdım.
gta5,PUBG özelliklede asetta corsa gibi oyunlar oynayacagım ultra ayar merakım yok orta ayarlarda 60 fps+ alırmıyım
ilerleyen zamanda SSD alma niyetim var

bu PC ye önereceginiz kasa ve monitör varmıdır ? Veya Başka bir sistem .

Teşekkür ederim.
Hocam bekleyin bence de şuan incehesapta kargo süresi 15 gün olarak belirlenmiş 21 gündür kargosu gelmeyenler var online alışveriş bu ara kumara dönmüş durumda.

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
Hocam bekleyin bence de şuan incehesapta kargo süresi 15 gün olarak belirlenmiş 21 gündür kargosu gelmeyenler var online alışveriş bu ara kumara dönmüş durumda.
anladım teşekkürler 4500 civarında güzel oyuncu biblgisayarı onerirmisiniz peki bunun dışında

Top Bottom