Neler Yeni

Bu hissi nasıl yok edebilirim?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Merhaba,
Kaybetme hissi veya birine bağlanma hissini nasıl yok edebilirim. Bununla nasıl başa çıkabilirim. Çok kötü bir his yani, belki yaşayan vardır bilir, hiç bir şey yapasınız gelmez. Hayata karşı tüm iştahınız kaçar ve kabuğunuza çekilip asosyal olursunuz. Ben duygusal biri olduğum için ben ekstra etkileniyorum böyle şeylerde. Biliyorum yanlış yer bu konu için ama yqzmak istedim belki anlayıp tavsiye vermek isteyen biri olur diye...
Zirve tek kişiliktir babayiğit.
kısa net...

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Onun diğerlerinden farklı olduğunu ve neden farklı olduğunu açıklayamadığında yaratacağı boşluğun doldurulamaz olduğunu anlıyorsun.
Zaman geçtikçe ona beslediğin duyguları, sesini, yüzünü unutmaya başlıyorsun ama varlığını asla ; aklının köşesinde bir yerlerde anımsanması bile anlık mutluluk veriyorken ardını uzun boylu bir hüzün kaplıyor.

Öte yandan onun seni unutma çabasında olduğuna dair bir şüphe de içini her ne kadar kemirse de cevabını bulamıyorsun kendisinden duyana kadar da bulamayacaksın.
Belki ardında nice kişilerle tanışacak olsan da o hep en diplerde olacak, unutamayacaksın.
Sanırım birbirimizi çok iyi anlıyoruz..
Durup düşünüyorum da, samimiyeti, gözlerinin gülüşü, hepsi boşuna mıydı?
Hep derdim üstüne basa basa, bir sorun olursa bir şey demek istersen içinde tutma seni hiçbir zaman yargılamam. Aksine problemler konuşarak çözülür. Ama bir anda sustu, sanki başka biriymiş gibi...
Bir gün sıcak davranır, bir gün tanımıyormuş gibi davranır. İnan onun umurunda değil ama bana çok koyuyor biliyor musun, sen de biliyorsun bir daha öyle biri gelmiyecek. Sen atlatmışsın, ben atlatmaya çalışıyorum. En kısa sürede hayatıma odaklanmam lazım, zor ama mecburum..
İçimde tuttukca patlayacak hale geldim, rahatlamak için de konu açtım. Şuan bir nebze olsa da rahatladım, teşekkür ederim vakit ayırdığın için kader ortağı...

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Durup düşünüyorum da, samimiyeti, gözlerinin gülüşü, hepsi boşuna mıydı?
Hep derdim üstüne basa basa, bir sorun olursa bir şey demek istersen içinde tutma seni hiçbir zaman yargılamam. Aksine problemler konuşarak çözülür. Ama bir anda sustu, sanki başka biriymiş gibi...
Bir gün sıcak davranır, bir gün tanımıyormuş gibi davranır. İnan onun umurunda değil ama bana çok koyuyor biliyor musun, sen de biliyorsun bir daha öyle biri gelmiyecek. Sen atlatmışsın, ben atlatmaya çalışıyorum. En kısa sürede hayatıma odaklanmam lazım, zor ama mecburum..
İçimde tuttukca patlayacak hale geldim, rahatlamak için de konu açtım. Şuan bir nebze olsa da rahatladım, teşekkür ederim vakit ayırdığın için kader ortağı...
Bu yolculuğunda elimden gelebildiğince destek olmaya hazırım sonuçta dertler de problemler gibi konuşularak çözülmese de yükünü hafifletir.

Gitmeden önce belki de canınızı bir nebze sıkacak ama ileride daha da üzülmemeniz adına size şunu hatırlatmak isterim ; siz ve ben, biz yalnızız. Çevremizde kaç kişi olursa olsun o günün akşamı konuşacak kimsemiz kalmayacak. Ama yemin olsun ki bizim bir eksiğimiz yok sadece iyi niyetimiz kimsenin hoşuna gitmiyor. Eğer ki sizi doğru anlamışsam değişmek de bizim için bir seçenek değil çünkü dönüp dolaşıp kabuğumuza çekiliriz. Sadece insanlara olan güveninizi kaybedecek olsanız bile kendinizi yalnızlığa itmemeye gayret gösterin içinden çıkamazsınız.

Zaman kısa, tatlı canımızı ve vaktimizi bu tür şeylere harcayarak değerlendirmemeliyiz. Bu güzel konuşma için asıl ben teşekkür ederim tekrardan, ben hep buralardayım bana istediğiniz gibi ulaşabilirsiniz. Kalın sağlıcakla...

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Bu yolculuğunda elimden gelebildiğince destek olmaya hazırım sonuçta dertler de problemler gibi konuşularak çözülmese de yükünü hafifletir.

Gitmeden önce belki de canınızı bir nebze sıkacak ama ileride daha da üzülmemeniz adına size şunu hatırlatmak isterim ; siz ve ben, biz yalnızız. Çevremizde kaç kişi olursa olsun o günün akşamı konuşacak kimsemiz kalmayacak. Ama yemin olsun ki bizim bir eksiğimiz yok sadece iyi niyetimiz kimsenin hoşuna gitmiyor. Eğer ki sizi doğru anlamışsam değişmek de bizim için bir seçenek değil çünkü dönüp dolaşıp kabuğumuza çekiliriz. Sadece insanlara olan güveninizi kaybedecek olsanız bile kendinizi yalnızlığa itmemeye gayret gösterin içinden çıkamazsınız.

Zaman kısa, tatlı canımızı ve vaktimizi bu tür şeylere harcayarak değerlendirmemeliyiz. Bu güzel konuşma için asıl ben teşekkür ederim tekrardan, ben hep buralardayım bana istediğiniz gibi ulaşabilirsiniz. Kalın sağlıcakla...
Aynen öyle, değişken bir kişiliğim hiçbir zaman olmadı, olmayacak da ben bu değilim çünkü. Fikirler aldıkça bakış açım değişir, olgunlaşırım, geliştiririm kendimi ama özütümdeki o kişi hala aynıdır duygu olarak. İnsanlarla çok içli dışlı birisi de değilim, analizci biriyim ve sağolsun insanların yüzsüzlükleri sayesinde, ne düşündüklerini hissedebiliyorum, ne cevap vereceklerini, nasıl davranacaklarını. Tabii ki bunlar sıradan insanlar için geçerli (ki toplumun çoğunluğunu kapsıyor) bunlar.
Evet ama özünde hepimiz yalnızız, bir kere sevmek istedik olmadı. Yapacak bir şey de yok aslına bakarsan kabul etmekten başka. Uzattıkça uzatıyorum değil mi, gecenin bir vakti de zamanını çalmış gibi oldum.
Sağlıcakla kal sende..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,119
Üyeler
165,637
Son üye
nova2312
Top Bottom