Neler Yeni

BU İKİ KULAKLIK ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

xTURANN

80+ Silver
lütfen artık kimseye rampage gamepower vesaire önermeyin allah aşkına paralarını çöpe atsınlar daha iyi. rahat desen rahat değiller kaliteli desen değiller tek iyi yaptıkları şey ışıklandırma. İnternet kafelerde denk geldiğimde 30dk bile taksam onları başım kopucak gibi ağrıyor.
İnternet kafede ki ürünlerle önerdiğim ürünler farklı. İnternet kafe ürünlerini bana beleş ve 0 bile verseler almam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
başlık da belirttiğim gibi bu 2 kulaklık arasında kaldım fps oyuncusuyum ve youtube için videolar hazırlamak istiyorum yani benim için mikrofon da önemli fakat bütçem ancak bunlara yetiyor tercihim kablosuz almak fakat nova 3 ün ses kasma yönün den baya bi iyi olduğunu söylüyorlar sizce hangi ürünü almalıyım yardımcı olurmusunuz

blackshark v2

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
İnternet kafede ki ürünlerle önerdiğim ürünler farklı. İnternet kafe ürünlerini bana beleş ve 0 bile verseler almam.
kendim de alıp kullanmıştım zamanında rampage allah aşkına yapmayın bu kadar kalitesiz ürünler daha önce görmedim. Aldığım mouse çalışıyordu bir sonraki gün pcyi açtığımda çalışmamaya başladı kulaklık ise kulağımda takılı iken birden yanık kokusu geldi ve bozuldu basslı vesaire müzik de dinlemem youtubeden video izliyordum

xTURANN

80+ Silver
Yanlış anlamada gidip rampage drop lara 1700 civarı vereceğime taksitlede olsun gider logi razer vs alırım daha iyi.
Fiyatları anlamsız uçmuş. 1300'e drop plus var ama bende olsam vermem. Bu durumda logitech g proya bakabilirsiniz. 3199 TL'den aşağı yok.

haybe16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet çakır
wirelees olması daha iyi olacak ya kablo gerçekten çok sıkıntı oluyor şuan dandik bi kulaklığım var kablolu ses kasmak da da zorlanıyorum arctis 1 wirelees in yazılımında surround seçeneği varmı etkinleştirebiliyormuyuz ona bakma şansınız olurmu

xTURANN

80+ Silver
wirelees olması daha iyi olacak ya kablo gerçekten çok sıkıntı oluyor şuan dandik bi kulaklığım var kablolu ses kasmak da da zorlanıyorum arctis 1 wirelees in yazılımında surround seçeneği varmı etkinleştirebiliyormuyuz ona bakma şansınız olurmu
Youtube'dan inceleme videolarına bakabilirsin. Program ayarlarını gösterenler elbette vardır.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
yok hocam yazılımda ayarları bu şekilde

Ekler

• resim_2023-08-26_234302539.png
    resim_2023-08-26_234302539.png
    272.8 KB · Hit: 33

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin

haybe16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet çakır
herkese teşekkür ederim kararımı verdim üzerine bi 300 tl daha ekleyip arctis nova 7 alıyorum garantili 2.el buldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,392
Üyeler
164,002
Son üye
berktug1923
Top Bottom