Çözüldü✓ Bu iki laptop arasındaki fark nedir

ilkinin ekranı tn panel diğerindede bilerek yazmamışlar ama o da büyük ihtimal tn panel çünkü inatla yazmamışlar. Panel tipine fhd yazmışlar :D Tn panel laptop almam açıkçası
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-093XTR Ultra 7 155H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/f4ankqpd2Lza1U6sP

MSI Pulse 16 AI C1VFKG-212XTR Ultra 7 155H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" WUXGA Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/n4QDhRD9CbsLJNAje

Temelde satıcıları farklı.

Renk gamutları %62.5 sRGB, ülkemizde bu şekilde. 087XTR kodlu modelin RAM'leri 1x16 GB şeklinde. 201XTR kodlu modelin RAM'leri 2x8 GB şeklinde. Modelde 2 adet RAM slotu bulunuyor.

Aralarındaki temel fark satıcı. ''bth-e-ticaret'' satıcısının satmış olduğu 087XTR kodlu model, muhtemelen kendi fiyatlandırmasına göre satılıyor.

''ebrarbilgisayar'' satıcısının satmış olduğu 201XTR kodlu model, muhtemelen N11'le iş birliği içinde o fiyata satılıyor. Diğer sitelerde de aynı satıcı olmasına rağmen 4k civarında fiyat farkı var. Satıcıdan ötürü kısaca.

16 GB RAM'li modelde 0 kodu 1x16 GB, 2 kodu 2x8 GB RAM'in olduğuna işaret. Muhtemelen bu modelde de bu şekilde; 093XTR modeli 1x32 GB, 212XTR modeli 2x16 GB RAM'e sahiptir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilkinin ekranı tn panel diğerindede bilerek yazmamışlar ama o da büyük ihtimal tn panel çünkü inatla yazmamışlar. Panel tipine fhd yazmışlar :D
Kaynak var mı?

Son düzenleme:

16GB RAM'li modelde 0 kodu 1x16 GB, 2 kodu 2x8 GB RAM'in olduğuna işaret. Muhtemelen bunda da bu şekilde; 093XTR modeli 1x32 GB, 212XTR modeli 2x16 GB RAM'e sahiptir.

Kaynak var mı?
Satıcı ?

Satıcı diyorum ya sorularda tn panel demiş ekranına nasıl bir kaynak istiyorsun başka ?
Yahu satıcının yazdığı doğru mu peki?

Şu mesajdan itibaren aşağısında yazanlar gibi mesela.
Onun için alet gerektiğinden ötürü programla bakmak mümkün değil. Panele göre belli olur.

Arama Çubuğu -> Aygıt Yöneticisi -> Monitörler -> Monitörlerin Sekmesine Girdikten Sonra -> Ayrıntılar -> Donanım Kimlikleri
monitor/cmn1621 yazıyor

Alıntıyı görüntüle

Gariptir ki, Victus 16'lar kadar yerilmiyor, ilk gelen Victus 16'larla benzer kalitede bu konuda. Thin, Cyborg, Katana da bu şekilde ekran konusunda.

Son düzenleme:
ürün aynı ürün olması lazım
sadece ssd ve ram konfigrasyonlarında farklılık oalbiliyor satıcıdan satıcıya göre
ürün türkiyeye tek 16 gelebiliyor
yanına bir tane daha 16 takan bir model ismi veriyor
ürün 2x8 ram gelebiliyor
onları alıp 2x16 yapabiliyor
farklı farklı kombinasyon olabiliyor

ama işlemci ekran kartı panel aynı

Yazıyorsun ama emin değilsin, kesinmiş gibi yazıyorsun, sonra da geri yanıt yok. Bir de farklı farklı bilgiler olsa konuların altında, yazılanlar tekrar edilmese daha güzel olacak.

Yazıyorsun ama emin değilsin, kesinmiş gibi yazıyorsun, sonra da geri yanıt yok. Bir de farklı farklı bilgiler olsa konuların altında, yazılanlar tekrar edilmese daha güzel olacak.
Pardon hocam yarım saat olmuş baya beklemişsin affet yarım saatte yazamadığım için. bilgisayarın başında beklemem lazımdı sana laf yetiştirmek için. Bilgisayarın başında senin yazmanı mı bekliyorum sanıyorsun, kaç yaşındasın ? Sana satıcının söylediği bilgiyi söyledim, klesin böyle demedim. Okuduğunu da anlamıyorsun. satıcıdan olduğunu söylememe rağmen inatla kaynak soruyorsun. Madem satıcı güvenilir bulmuyorsun, hiçbir şey kabul etmiyorsun, çok biliyorsan gir bak msi'ın kendi sitesine anla neyin ne olduğunu. Burda milleti boş boş uğraştırma amelen yok burada

Pardon hocam yarım saat olmuş baya beklemişsin affet yarım saatte yazamadığım için. bilgisayarın başında beklemem lazımdı sana laf yetiştirmek için. Bilgisayarın başında senin yazmanı mı bekliyorum sanıyorsun, kaç yaşındasın ?
Estağfurullah. Beklenti içinde değiliz. Yanlış beklentiye girilmez, yanlış kişilerle aynı seviyeye düşmeye gerek yok.
ilkinin ekranı tn panel diğerindede bilerek yazmamışlar ama o da büyük ihtimal tn panel çünkü inatla yazmamışlar. Panel tipine fhd yazmışlar :D Tn panel laptop almam açıkçası
Yaşı kurusu da önemli değil. TN panel olduğunu yazmışsın zaten, konu bu. TN panel laptop almam yazıyorsun da, buradaki TN'den kasıt panel değil mi zaten?
Sana satıcının söylediği bilgiyi söyledim, klesin böyle demedim.
Bunu da sonradan yazdın, kaynak sorulmasa yazıp yazmayacağın belli değil.
Okuduğunu da anlamıyorsun. satıcıdan olduğunu söylememe rağmen inatla kaynak soruyorsun.
Satıcı direkt/kesin kaynak olmaz, bizzat MSI satmıyor laptopu. Yanlış veya emin olmadığın bilgiyi paylaşırsan göreceğin muamele, hakkın budur. Aynı yazıyı da tekrar yazmışsın.
Madem satıcı güvenilir bulmuyorsun, hiçbir şey kabul etmiyorsun, çok biliyorsan gir bak msi'ın kendi sitesine anla neyin ne olduğunu.
Yahu yanlış bilgi verip de bu kadar dik dik yazıyorsun hâlâ. Satıcı ilgilendirmez, buradaki konu satıcı değil; bilginin doğruluğu. Doğru kabul edilir.
Burda milleti boş boş uğraştırma amelen yok burada
Amele değilsen hiç yazma, hiç yorulma daha iyi. Saçma sapan şekilde sebep belirtmeden 'almam,alınmaz' yazanların düşüncesizliği. Düzgün bilmiyorsun ki neden alınmaz, böyle yazması kolay geliyor.

Yazım dilin yaşını açıklıyor, düzgün bir şekilde yazamıyorsun. Bile bile gereksizce yazmamayı öğreneceksin çünkü öğrenmelisin. Senin yazdığını doğru düzgün araştırmadan yazan başka kullanıcı olursa böyle böyle yayılır bu yanlışlar. Yazman gerekmiyor, yazmamak da bir seçenektir.

Kılavuzun karga, iyice battığı için de bir daha kalkmaz.

Son düzenleme:
Estağfurullah. Beklenti içinde değiliz. Yanlış beklentiye girilmez, yanlış kişilerle aynı seviyeye düşmeye gerek yok.

Yaşı kurusu da önemli değil. TN panel olduğunu yazmışsın zaten, konu bu. TN panel laptop almam yazıyorsun da, buradaki TN'den kasıt panel değil mi zaten?

Bunu da sonradan yazdın, kaynak sorulmasa yazıp yazmayacağın belli değil.

Satıcı kaynak olmaz, bizzat MSI satmıyor laptopu. Yanlış veya emin olmadığın bilgiyi paylaşırsan göreceğin muamele, hakkın budur. Aynı yazıyı da tekrar yazmışsın.

Yahu yanlış bilgi verip de bu kadar dik dik yazıyorsun hâlâ. Satıcı ilgilendirmez, buradaki konu satıcı değil; bilginin doğruluğu. Doğru kabul edilir.

Amele değilsen hiç yazma, hiç yorulma daha iyi. Saçma sapan şekilde sebep belirtmeden 'almam,alınmaz' yazanların düşüncesizliği. Düzgün bilmiyorsun ki neden alınmaz, böyle yazması kolay geliyor.

Yazım dilin yaşını açıklıyor, düzgün bir şekilde yazamıyorsun. Bile bile gereksizce yazmamayı öğreneceksin çünkü öğrenmelisin. Senin yazdığını doğru düzgün araştırmadan yazan başka kullanıcı olursa böyle böyle yayılır bu yanlışlar. Yazman gerekmiyor, yazmamak da bir seçenektir.

Kılavuzun karga, iyice battığı için de bir daha kalkmaz.
Ne yorucu adamsın, git kitap oku daha okuduğunu anlayamıyorsun. Satıcıdan gördüm demişim hala "tn panel olduğuna dair kaynak". Sen baya bilgili birine benziyorsun keske kendin baksaydın. iki laptop arasındaki farkı anlamayan birine göre fazla iddialı konusuyorsun. Ben üşendim başkası benim yerime baksın 🤡 🤡 🤡

Bu arada bu baya emin konusmussun. Bu kadar emin olduğuna göre sitesinden bakmışsındır diye düşünüyorum ve hala kaynak atmamışsın baya ayıpladım bu arada nasıl kaynak atmazsınn :mad::mad:

16 GB RAM'li modelde 0 kodu 1x16 GB, 2 kodu 2x8 GB RAM'in olduğuna işaret. Muhtemelen bu modelde de bu şekilde; 093XTR modeli 1x32 GB, 212XTR modeli 2x16 GB RAM'e sahiptir.

Kaynak var mı?
Kaynak var mı knk. "muhtemelen" 1x32 veya 2x16gb diye sallayacağına kaynak atsaydın keske kanıtın ne mesela 2x16 olduğuna dair ? Keşke destan döşeyeceğine 2 satır google aratıp linkleseydin.

Bu arada tn panel yanlış bilgi miymiş kankam benim :D yanlış bilgi verip dikleniyormusum ya 🤡 🤡 🤡

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,553
Üyeler
183,135
Son üye
nehir00
Geri