Neler Yeni

Bu iki Lian li LCD fan arasında ne fark var?

Aşağı takacak isen görsel açıdan tabii ki gerek var.
Kasanın önü hava girişi, üstü hava çıkışı, altı hava girişi mi çıkışı mı bilmiyorum, arkası da hava çıkışı için değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmaya gerek yok. Lianli sl inf fanlarımı signal rgbden kullanıyorum, kaymak gibi akıyor. Lianli kendi kontrolcüsünün fpsi çok düşük. bazı efektlerde çok smooth çalışmıyor ben razer argb chroma controllera bağladım lianli fanlarımı.
Ama lcd ekranlı ise mecbur kullanmamız mı gerekir

Çok teşekkür ederim, evet kasa compact bir kasa kablolama ve içine bu kadar şey doldurmak hafif zorladı :D soğutucu corsair icue link h150i lcd
Corsair h150i elite lcd nin yeni modeli sanırım
Bende de vardı bunun bir eski lcd lisi de sattım hocam yerine lian li aldım almışken de lian li soğutucu lian li fan alayım diyorum lcd ekranlı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kasanın önü hava girişi, üstü hava çıkışı, altı hava girişi mi çıkışı mı bilmiyorum, arkası da hava çıkışı için değil mi

Bende de vardı bunun bir eski lcd lisi de sattım hocam yerine lian li aldım almışken de lian li soğutucu lian li fan alayım diyorum lcd ekranlı
O halde içinize sineni yapmanız en doğrusu hocam, arkadaşın dediği gibi signalRGB de bir çözüm olacaktır sizin için ama lcdler için programı kullanmanız gerek

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,529
İsim
Hacı

Alttan alıp yukarı üfler reverse olan.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,065
İsim
yusuf ecer

1734719858409.png

Signal rgbde şuan lcd olayı ayarlanmıyo fakat lcdye gifi ayarlayıp kapatınca da çalışıyor zaten.
Gelecek dönemde lcd ayarlama eklenecek ama muhtemelen pro sürümde olur, pro sürümde şuan fan curvedan mouse dpi, klavye makro vs gibi şeyler bile kullanılabiliyor.

Alttan alıp yukarı üfler reverse olan.
Yani kasanın sadece altına takılabilir

Alıntıyı görüntüle
Signal rgbde şuan lcd olayı ayarlanmıyo fakat lcdye gifi ayarlayıp kapatınca da çalışıyor zaten.
Gelecek dönemde lcd ayarlama eklenecek ama muhtemelen pro sürümde olur, pro sürümde şuan fan curvedan mouse dpi, klavye makro vs gibi şeyler bile kullanılabiliyor.
Kasa şahane hocam
Çok teşekkür ederim verdiğini bilgiler için bu arada

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,065
İsim
yusuf ecer

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Selim
LCD fan alıyorsan ikisini de alacaksın ters takmam gereken konuma lcd olanı ters takamazsın genelde 3 ters 3 düz takıyorlar ya da düz takılan yere lcd serisi alacaksın ters takacagin konuma normal sürümü alacaksın bana kalırsa altta ki yere ters takiyorsan oraya LCD gereksiz zaten çok görünmüyor orası

Aynen öyle hocam

🤦‍♂️
O zaman ben böyle bir görsele nasıl sahip olacağım ki
Bu adam iki seriyi de satın almış reverse olanı alta takmış

LCD fan alıyorsan ikisini de alacaksın ters takmam gereken konuma lcd olanı ters takamazsın genelde 3 ters 3 düz takıyorlar ya da düz takılan yere lcd serisi alacaksın ters takacagin konuma normal sürümü alacaksın bana kalırsa altta ki yere ters takiyorsan oraya LCD gereksiz zaten çok görünmüyor orası

Bu adam iki seriyi de satın almış reverse olanı alta takmış
Çok kararsız kaldım hocam şimdi
Çünkü kasayı değiştirme ihtimalim de var

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,529
İsim
Hacı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Selim
Çok kararsız kaldım hocam şimdi
Çünkü kasayı değiştirme ihtimalim de var
En son dumanlı testlerde anakart sağında ki 3 fan içeri üflüyor altta ki ve anakartin solunda ki egzoz havayı çekiyor üstte ki sıvı soğutma fanları da havayı çeker pozisyonda en optimun sonuç alınıyordu akvaryum kasada ama Lian li fan işi lükse ve gösterişe kaçıyor yani sisteminiz tam donanımlı ise mantıklı ama değilse mantıksız çünkü şuan tam donanımlı Lian li serisi fan 10 12k tutuyor

En son dumanlı testlerde anakart sağında ki 3 fan içeri üflüyor altta ki ve anakartin solunda ki egzoz havayı çekiyor üstte ki sıvı soğutma fanları da havayı çeker pozisyonda en optimun sonuç alınıyordu akvaryum kasada ama Lian li fan işi lükse ve gösterişe kaçıyor yani sisteminiz tam donanımlı ise mantıklı ama değilse mantıksız çünkü şuan tam donanımlı Lian li serisi fan 10 12k tutuyor
Sistemim tam donanımlı hocam 9800x3d ve rog strix x870e-e var ekran kartı 5000 serisinden olucak

Top Bottom