Bu iki monitör arasında kaldım yardımcı olur musunuz

rqaven

80+
Reaksiyon skoru
12

G4 sahibiyim 24 inc. Guzel bir monitor.1080p 27 inc goruntu kalitesi olarak uzebilir bu arada.Eger sadece cs valo tarzi oynuyorsaniz alinir monitorler.

Teşekkür ederim asus mu daha iyidir sizce yoksa samsung mu
Asus Tuf 0.3ms vaadederken g4 1ms ancak bu asiri bir fark yaratmayacaktir.Ote yandan g4u istediginiz gibi dikey yatay yuksek alcak kullanabiliyosunuz ancak tufta sadece tilt ozelligi var sanirsam.Bu sebepten attiginiz bu iki model arasindan g4 diyecegim.

Asus Tuf 0.3ms vaadederken g4 1ms ancak bu asiri bir fark yaratmayacaktir.Ote yandan g4u istediginiz gibi dikey yatay yuksek alcak kullanabiliyosunuz ancak tufta sadece tilt ozelligi var sanirsam.Bu sebepten attiginiz bu iki model arasindan g4 diyecegim.
OLED monitörler 0.3ms zaten ıps 0.3ms degil. Kağıtüstünde yazanlar yanlıs.
2552.webp

2551.webp

Sizden cevap bekliyorum ona göre alıcam :D
Asusun incelemesine baktım ama göremedim, Samsung iyi ama güncel modellere yönelirdim. Yani ben alıcak olsam yabancı kaynaklardan araştırırdım. Eğer uğraşamam diyorsanız risk almamak adına samsung alıp geçin.

Asusun incelemesine baktım ama göremedim, Samsung iyi ama güncel modellere yönelirdim. Yani ben alıcak olsam yabancı kaynaklardan araştırırdım. Eğer uğraşamam diyorsanız risk almamak adına samsung alıp geçin.
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,170
Üyeler
183,071
Son üye
raw1
Geri