Anladığım kadarıyla renk kalitesinden ödün verip fps oyunları için 240 hz istiyorsun. Bu ikisinden de iyidir, yine 8 bitten düşüyorsun ama en azından IPS.
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör S25BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hepsiburada üzerinden faizsiz taksitle alacağım bu sitede faiz var. Bu attığınızda hepside pahalıSamsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu seçeneği değerlendirmeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 haftadır kullanıyorum kafanda soru varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
O halde bunu değerlendirebilirsin. 10 yorumu var ve 5 yıldız almış.Hepsiburada üzerinden faizsiz taksitle alacağım bu sitede faiz var. Bu attığınızda hepside pahalı
Satış sonrası hizmetlerini bilmiyorum, ama ürünleri fiyat performans olarak kral ve yorumları iyi. G4'e göre tek dezavantajı yükseklik ayarının olmaması, avantajı ise +20 Hz, arkadaki rgb ışıkları güzel deniyor ve ekstra parlaklık. Amerika'da ve orta doğuda bilindik bir marka ama Türkiye'de değil.Bu markayı ilk defa duyuyorum satış sonrası hizmeti ve ürün kalitesi nasıl acaba
Bende hepsiburada sitesinden alacaktım fakat bu sitede 9 taksitli olarak 7014 TL'ye geldi hepsi burada sitesinde ise normal satış fiyatı şu an 7100 TL'ye bulunuyor. (ben sipariş verdiğimde min 8500 liraydı.)Hepsiburada üzerinden faizsiz taksitle alacağım bu sitede faiz var. Bu attığınızda hepside pahalı