aoc tabi ki düşünmeden alabilirsinAlıntıyı görüntüleya da bu fiyat bandına başka var mıdır aynı özelliklerdeAlıntıyı görüntüle
1.Monitör çok daha sağlıklı bir monitör hocamAlıntıyı görüntüleya da bu fiyat bandına başka var mıdır aynı özelliklerdeAlıntıyı görüntüle
Hocam bizzat kendim deneyimlemedim ama samsung odyssey g serisinde ghosting var galiba.Arkadaşım zamanında çift monitör olarak odysses g kullanmıştı bir problem yaşamamıştı
Alıntıyı görüntüleya da bu fiyat bandına başka var mıdır aynı özelliklerdeAlıntıyı görüntüle
allahh ben böyle bir monitör görmemiştim çok teşekkür ederim, 2k olup da 180 170 hz almak pek içime sinmiyordu ama 15 16 k gibi bir fiyata da alasım yoktu, sistemime göre 170 hz az gelir çünkü kesinlikle bu monitörü alıcam1.Monitör çok daha sağlıklı bir monitör hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bizzat kendim deneyimlemedim ama samsung odyssey g serisinde ghosting var galiba.Arkadaşım zamanında çift monitör olarak odysses g kullanmıştı bir problem yaşamamıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bütçeyi biraz daha arttırıp bunu almak açık ara farkla en mantıklısı.Şahsen benim bizzat kullandığım ve aralarından en güvendiğim markada AsusturASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQM1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz(OC), ELMB Sync, 1ms (GTG), Freesync Premium™, G-Sync uyumluluğuwww.gaming.gen.tr
Rica ederim hocam ne demekallahh ben böyle bir monitör görmemiştim çok teşekkür ederim, 2k olup da 180 170 hz almak pek içime sinmiyordu ama 15 16 k gibi bir fiyata da alasım yoktu, sistemime göre 170 hz az gelir çünkü kesinlikle bu monitörü alıcam