Gözlemci⚔️
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi sence bu MSI carbon b650 bugün 8k ya gelirmiPylon ama akşamı bekle dedikleri gibi. 7-8 den sonra başlıyor asıl olay.
Abi sence bu MSI carbon b650 bugün 8k ya gelirmiPylon ama akşamı bekle dedikleri gibi. 7-8 den sonra başlıyor asıl olay.
Her firma yapıyor takip etmeniz gerek amazonda başlamış olması lazım itopyada ise forumda en tepede var zaten konusu 8de başlıyorPeki bu MSI carbon wi-fi b650 var bugün sizce 8k yı görürmü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide hocam nerede olacak bu indirimler
Ayn 400tl için riske girmeye gerek yok yaAldığın anakartın indirime gireceği kesin bile değilken şuan iade yapmanı tavsiye etmem piyasayı takip et düşerse dediğin gibi yapma imkanın varsa öylede olur
Arkadaşlar yardım olurmusunuzDeep cool
![]()
Xpg
![]()
XPG Pylon 750B-BKCEU 750W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sizce hangisi arkadaşlar Max bütçe 2.000-2.300 arası
Bazıları xpg ses sorunu var demişti hocam varmı öyle bişeyXPG Pylon'u tercih edebilirsiniz.
Bazıları xpg ses sorunu var demişti hocam varmı öyle bişey
Deep cool da 6 xpg de 8 koruma varben deepcool alırdım
Ama bu korumaları verebiliyormuDeep cool da 6 xpg de 8 koruma var
Qbi herkes Deep cool diyor bende anlamadım kiXPG al geç. Usandırdın artık. Alacaksan al alamayacaksan alma![]()
Deepcool al o zaman aynı şeyin laciverti aynı kalite ikisi de.Qbi herkes Deep cool diyor bende anlamadım ki![]()
ANTEC 16k olmuşDeepcool al o zaman aynı şeyin laciverti aynı kalite ikisi de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanki bana Antec ile deepcool kapıştırıyorsun![]()
Dedim sana dinlemedin beniANTEC 16k olmuş![]()