Neler Yeni

Bu iki ram arasındaki fiyat farkı nedendir?

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Can
Selamlar herkese,
Şu an elimdeki idare etsin diye aldığım bir 16gb rami satıyorum. Yerine 32 gb ve rgb ram almak istiyorum. Çok bilgim olmasa da biraz baktığımda şu iki rami buldum ve ikisinin arasındaki fiyat farkı anlamsız geldi. Ucuz olanı alsam işimi görür mü ya da bildiğiniz bir sıkıntısı var mı? Ya da önereceğiniz bu özelliklerde başka ram var mı? Teşekkürler şimdiden.

IMG_8690.jpeg

IMG_8689.jpeg

Bu arada sistemimde anakartım Gigabyte B650M DS3H - işlemcim Amd Ryzen 5 7600

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Selamlar herkese,
Şu an elimdeki idare etsin diye aldığım bir 16gb rami satıyorum. Yerine 32 gb ve rgb ram almak istiyorum. Çok bilgim olmasa da biraz baktığımda şu iki rami buldum ve ikisinin arasındaki fiyat farkı anlamsız geldi. Ucuz olanı alsam işimi görür mü ya da bildiğiniz bir sıkıntısı var mı? Ya da önereceğiniz bu özelliklerde başka ram var mı? Teşekkürler şimdiden.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu arada sistemimde anakartım Gigabyte B650M DS3H - işlemcim Amd Ryzen 5 7600
bütçenize uygun olanı alın pahalı olanın mhz değeri daha yüksek. Aradaki mhz farkı da oyunlarda o kadar büyük bir fark yaratmıyor

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçenize uygun olanı alın pahalı olanın mhz değeri daha yüksek. Aradaki mhz farkı da oyunlarda o kadar büyük bir fark yaratmıyor
Anladım hocam teşekkür ederim. Ben markanın ya da serinin bir sıkıntısı mı var falan diye düşünmüştüm de

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Anladım hocam teşekkür ederim. Ben markanın ya da serinin bir sıkıntısı mı var falan diye düşünmüştüm de
yok hocam uzun yıllar xpg ram kullandım bir sorunları yok, yeni bitme çin malları almadığınız sürece sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,644
Üyeler
159,952
Son üye
fsew345435
Top Bottom