ne demek istiyorsun hocam pek anlaşılmıyorYani az önce testi izledim 76 73 derece 83 84 nerde 73 nerde sonuçta
Bsjznzbne demek istiyorsun hocam pek anlaşılmıyor
evet o yüzden asus diyorumBsjznzb
Asus dual bencede mantıklı 76 73 derecede çalışıyor gigabyte 83 80
Bir problem olmaz herhalde. Testlerini görüp al.@Emmree hocam sence hangi kutusu açık olması kafama takıldı asusun sadece bir sıkıntı olma heralde 3 yıl garantili
Onu alcam o zamanda kapalı kutu olmamasına takıldım gerekisz mi takıldım kievet o yüzden asus diyorum
Nvdia normalde şart değil de driver falan çökmesi yaşadım droplar falan migdemi bulandırdi artıkBir problem olmaz herhalde. Testlerini görüp al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NVİDİA şart değilse RX 6600 kartlara da bakabilirsin.
bence gereksiz değil ne bi,lecen belki adam aynı anda 80 tane oyun açmış aynı anda mining bile yapmış olabilirOnu alcam o zamanda kapalı kutu olmamasına takıldım gerekisz mi takıldım ki
Fatura nerden diye sordum bakalım belki kullanıldı faturayı gittiler dükkanından kesti bilemiyorsun njxndbence gereksiz değil ne bi,lecen belki adam aynı anda 80 tane oyun açmış aynı anda mining bile yapmış olabilir
İşlemci değiştirdikten sonra düzelmedi mi sorunlarınız? RAM frekansını manuel olarak ayarlayıp deneyin bir de. Olmazsa akşam bu konuyla ilgilenicem. Şuan işlerim var.Onu alcam o zamanda kapalı kutu olmamasına takıldım gerekisz mi takıldım ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvdia normalde şart değil de driver falan çökmesi yaşadım droplar falan migdemi bulandırdi artık
İşlemci gelmedi daha 7 gündür yolda yanlış adrese gönderdilerİşlemci değiştirdikten sonra düzelmedi mi sorunlarınız? RAM frekansını manuel olarak ayarlayıp deneyin bir de. Olmazsa akşam bu konuyla ilgilenicem. Şuan işlerim var.
Dual alArkadaşlar bana yakın bir mağazada rtx 2060 gigabyte sıfır kapalı kutu satılıyor 2yil Garanti
forumdan bir arkadaşta kendi kartımı vereyim dedi 5250 TL ye sahibinden güvende ile alcam 5600 yapıyor açılmış hazır sistemden sokmus kullanılmamış kart Asus dual şu yeni tip dual 3 yıl garantili sizce hangisini almalıyım cevapları bekliyorum