- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşla konuşup alayım o zamanDual al
Arkadaşla konuşup alayım o zamanDual al
Hangisi oHocam bende Asus öneririm Gigabyte 2060 kullanıyorum UV'siz alev atıyor Bazı ekran kartlarında var fakat ben kendi kartımda rahat rahat Coil whine sesi duyuyorum.
Nasıl yani hocam? Benim ekran kartımı soruyorsanız ben Gigabyte kullanıyorum giriş seviyesi. Sizin Asus almanız daha sağlıklı olur.Hangisi o
Hm anladım teşekkürler asus alıp geçeyim o zaman rx 6600 bakardım da rx 6500 xt de droplar driver çökmeleri yaşadım artık soğuttu kendinden beniNasıl yani hocam? Benim ekran kartımı soruyorsanız ben Gigabyte kullanıyorum giriş seviyesi. Sizin Asus almanız daha sağlıklı olur.
sen yinede rx 6600e bi göz at. yaşadığın sorunları yaşayan çok az insan var. o kartta problem çıkmış olabilir senin şansına.Hm anladım teşekkürler asus alıp geçeyim o zaman rx 6600 bakardım da rx 6500 xt de droplar driver çökmeleri yaşadım artık soğuttu kendinden beni
Rx 6500xt de yaşadım da rx 6600den de korkuyorum iştesen yinede rx 6600e bi göz at. yaşadığın sorunları yaşayan çok az insan var. o kartta problem çıkmış olabilir senin şansına.
4 yıldır rx 580 kullanıyordum daha bir kere wattman almadım. şans işi birazda
İşlemciyi bekle sorun düzelirse RX 6600 alabilirsin.İşlemci gelmedi daha 7 gündür yolda yanlış adrese gönderdiler
İkiside 5600 e denk geliyor xfx kapalı kutu 5250 yazmış düz 5 yaparsa 5350 gibi bişeye geliyorİşlemciyi bekle sorun düzelirse RX 6600 alabilirsin.
Gigabyte modeli birkaç gün önce itopyada 5000TL den satıldı. Hiç iyi bir model değil kendisi, çok sorun yaşayan var.@RevDeisDou @Amanita @DerratiX @55superx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soba 300 derecenin üstünde yanar knk abartma alt tarafı 80 83 derece
Banada o daha yakın geldi bir sorun olurmu öyle almamda
Buldum rx 6600 de rx 6500xtyasadigim problemlerden dolayı sıcak bakmıyorum ve pc den tüm eksi parçalar çıktı simdide gpu kullanımı 85 e düşüyor fps te kısıyor baya ara sıraGigabyte modeli birkaç gün önce itopyada 5000TL den satıldı. Hiç iyi bir model değil kendisi, çok sorun yaşayan var.
Asus Dual bizzat deneyimlediğim bir model. Şunu diyim soğutması pek iyi değil 80 dereceleri görebiliyor ama Gigabyte modelden çok daha mantıklı bir seçim olur.
Ama bulabilirsen o fiyatlara RX 6600 falan al.
Rx 6600 buldum bir tane faat bu rx 6500xt de olanlar olur diye korkuyorum 5350 tl ye sıfır ince hesaptan alınmaGigabyte modeli birkaç gün önce itopyada 5000TL den satıldı. Hiç iyi bir model değil kendisi, çok sorun yaşayan var.
Asus Dual bizzat deneyimlediğim bir model. Şunu diyim soğutması pek iyi değil 80 dereceleri görebiliyor ama Gigabyte modelden çok daha mantıklı bir seçim olur.
Ama bulabilirsen o fiyatlara RX 6600 falan al.
RX 6500XT bence sorunlu bir model. O modeli zaten pek önermiyorum çok sorun yaşayan çıkıyor şu PCI mimarisi de sıkıntılı.Buldum rx 6600 de rx 6500xtyasadigim problemlerden dolayı sıcak bakmıyorum ve pc den tüm eksi parçalar çıktı simdide gpu kullanımı 85 e düşüyor fps te kısıyor baya ara sıra
Rx 6600 buldum bir tane faat bu rx 6500xt de olanlar olur diye korkuyorum 5350 TL ye sıfır ince hesaptan alınma
şuanki sistemımın son halı anakart kasa harıç sıfır onlarıda sıfır almıştımRX 6500XT bence sorunlu bir model. O modeli zaten pek önermiyorum çok sorun yaşayan çıkıyor şu PCI mimarisi de sıkıntılı.
RX 6600 de sorun yaşayacağını sanmam, ben de şuan 6600XT kullanıyorum hatta PCI 3.0 ile kullanıyorum oyunlarda hiç sorun yaşamadım. Sadece arada windows ve AMD yazılımı ile alakalı bazı uyumsuzluklar oluyordu onları da çözdüm.