Bu insan evladı nerden buluyor bu cesareti

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Screenshot_20210126-155257.png

Ya bu annesi olmayıp kendisi Çocuğu bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum neye güveniyor bu karaktersiz .
Yani neye güveniyor bu kadar artist artist haraket yapıyor anlamış değilim.
Birde bu çocuk tutuklanmaz serbest bırakılırsa bu ülkeden etimle kemiğimle iliğimle nefret edicem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahıs bu dostlar

Ekler

• Screenshot_20210126-155155.png
    Screenshot_20210126-155155.png
    325.3 KB · Hit: 113
Son düzenleme:
Bunu izlemiştim ya, gerçekten o çocuğu dövmek istedim günümüzde bunların yaşanması üzücü bişey :(

Ayrıca forumda sansürlü bile olsa küfür yasak hocam.

Maalesef üzücü bir durum hocam, ağır yaptırımlar uygulanmalı ama ülkemizde nedense uygulanmıyor.
"Arkası" vardır bazı kişilee tarafından korunuyordur ülkede adaletin olduğu yere atlamak istiyorum

Adaletsözde mülkün temeli tıkamış kulağını duymaz ne dediğini adeti, töresi, geleneği söyle
Giden kötüydü de gelen iyi mi?
Bu medeni mi?

Adalet bakanı evde keyif çayını içsin. İşin tuhaf yanı İnstagram fotoğrafını siz aldıysanız takip ettikleriniz arkadaşlarınızsa beyinlerinden şüpheliyim. Bir de bu çocuğa küçük diye sorguya bile almazlar. TEBRİKLER DEVLET.

Alıntıyı görüntüle
Ya bu annesi olmayıp kendisi Çocuğu bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum neye güveniyor bu karaktersiz .
Birde bu çocuk tutuklanmaz serbest bırakılırsa bu ülkeden etimle kemiğimle iliğimle nefret edicem.

Şahıs bu dostlar
Kocaeliye gidersem bu çocuğu bir görmek lazım, izlerken sinirim bozuldu

Alıntıyı görüntüle

Şahıs bu dostlar
Burada 2 şeyi eleştireceğim 1.bu çocuk 2.ülkemizin badboy sevdalısı kızları
çocuk zaten belli kılıktan şeyden tv deki kıytırık mayfa dizilerini izliyor buna bişey demeye gerek yok zaten ancak sopa çözer bunu.
Ülkemizdeki her kadın veya kız böyle olmasa bile bazı akılsızlar badboy seviyor kanka sende sorunmu var zekan mı kıt neden badboy seviyorsun hayır havalı desen değil sadece şaklabanlık.

Hukukta reform sözü vermişlerdi.
İnşAllah güzel bir şeyler yaparlar.
(Pardon söz vermişler ama kamuoyuna sunma aşamasında olduğunu söylemişler.)

Geri