Haktan R'sigerçek değil demiyorum. 1 günde mi indirir yorumundan trol diyorum.
Haktan R'sigerçek değil demiyorum. 1 günde mi indirir yorumundan trol diyorum.
telefondan yapmış sadece testi. YT'ye video da atmış. Türknet'in 1Gbps internetini kullanıyor.telefona indireceğin herhalde . tövbe ya hava atmaya çalışıyor bide.
1gbps interneti olan biri GTA V bir günde iner mi diyeceğini sanmıyorum. Muhtemelen bilmesine rağmen insanlarının internetine iyi demesini ve kendini tatmin etmek için bu konuyu açtı.Kanka küçük çocuk bilmiyor video attı herşeyi gerçek sadece cahil o kadar.
o arkadaştan daha fazla bilgim var internet konusunda arkadaş sanıyorki gta 5 100 gb indirince bitiyor hdd de dosya dogrulaması uzun suruyor ondan 1 gun dedimKanka küçük çocuk bilmiyor video attı herşeyi gerçek sadece cahil o kadar.
Önyargı, önyargı, önyargı..1gbps interneti olan biri GTA V bir günde iner mi diyeceğini sanmıyorum. Muhtemelen bilmesine rağmen insanlarının internetine iyi demesini ve kendini tatmin etmek için bu konuyu açtı.
Ben böyle konu açsam. Taşlarsınız.Önyargı, önyargı, önyargı..
Adama ''GTA V 1'e günde mi'' diyor. Bu 3080 GTA V açar mı? demek ile aynı şey.Arkadaşlar Turknet kendi yapa altyapısını kullanmış olduğu İstanbul ve İzmir şehirlerinin bazı semt ve ilçelerinde kendi alt yapısı mevcuttur. Lütfen linç etmeyin. Nasip meselesi. Keşke Türkiye'nin her yerinde böyle hızlar olsa. Türk Telekom dan bir hakt olmaz adamın yenilemeye niyeti yok. Diğer firmalar alt yapı getirene kadar idare edeceğiz. Ben alt yapı mağduruyum yıllardır alt yapı yok. SüperBox kullanıyorum
kardeşim kendi kendini şişliyorsun ozaman neden soruyorsun sen burda sadece internetin ile alakalı soru sormuşsun biz buna halk dilinde bir şey diyoruz ama demek istemiyorum.ya gerçekten çok boş konuşuyorlar gta 5 100 gb inince hemen açılıyor sanıyorlar hdd ye kursunlar bakalım kaç saat dosya doğrulaması yapıcak