valla benimde telefon bozulu bu ay ıdarelık 12 veya 13 alıcam yıl sonuda 15 16 ıkısınden bırı bakalım artıkevet bende alacagımda fiziki sim arıyorum esim sıkıntı olur dıye yoksa kullanırdım
valla benimde telefon bozulu bu ay ıdarelık 12 veya 13 alıcam yıl sonuda 15 16 ıkısınden bırı bakalım artıkevet bende alacagımda fiziki sim arıyorum esim sıkıntı olur dıye yoksa kullanırdım
evet bende alacagımda fiziki sim arıyorum esim sıkıntı olur dıye yoksa kullanırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
banada oyle geliyor knk sorayım dıye konu actım adam numara attı arayın yeter dırekt teslim ederiz diyor
yarı yarıya risk bence deymez ınt gormustum bı aletle guvenlık bandını acıyorlar parca fln alıyorlar belkı o tarz bsy dır acelen yoksa belke bence pıyasanın acılmasını sene sonu alevet bende alacagımda fiziki sim arıyorum esim sıkıntı olur dıye yoksa kullanırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
banada oyle geliyor knk sorayım dıye konu actım adam numara attı arayın yeter dırekt teslim ederiz diyor
Tanıdık telefoncu 1150 dolara getirip 5-6K koyuyor şu an.toptan geliş fiyatı 1300 dolar bu fiyatların imkanı yok