IOS Bu iPhone XS alınır mı?

NRxZero

80+
Reaksiyon skoru
143
Bütçe
9999

Arkadaşlar Cihazın Bataryası %77 Fakat batarya degişimi biliyorum bi deji max işimi çözer elmde telefon parçaları var gidip satıp bunu alayımmı Toplama cihaz degil seri numarasında M yazıyor Face Id True Tonesi aktif 4K alınır mı? ? Yurt dışı oldugunu biliyorum tuşlu telefon işimi çözer kullanım süresi önemli degil.

Arkadaşlar Cihazın Bataryası %77 Fakat batarya degişimi biliyorum bi deji max işimi çözer elmde telefon parçaları var gidip satıp bunu alayımmı Toplama cihaz degil seri numarasında M yazıyor Face Id True Tonesi aktif 4K alınır mı? ? Yurt dışı oldugunu biliyorum tuşlu telefon işimi çözer kullanım süresi önemli degil.
alınmaz böyle sitelerden güvenilir değil

alınmaz böyle sitelerden güvenilir değil
facebook marketplace ne zamandan beri güvenilir değil hocam ben daha önce çok alışveriş yaptım satıcıdan satıcıya deşiğişir güvenilirliği fakat fiyat çok düşük dikkat etmek lazım

Fiyat çok da absürt değil bence. Evet piyasaya göre düşük ama 64 Gb Yd ve %77
Ben olsam almazdım. Ama lazımsa alınabilir.

Agalar ilan gaziantepte bende gaziantepteyim ve inanki en güvenilir olanı facebook market place.
valla hocam zaten marketplacede ben olsam kendi şehrimde alışveriş yaparım iphone piyasasını bilmiyorum gidip bakıp alınabilir gibi

Fiyat çok da absürt değil bence. Evet piyasaya göre düşük ama 64 Gb Yd ve %77
Ben olsam almazdım. Ama lazımsa alınabilir.
Kanka bana 32 Gb bile yeter 64 yeter ve batarya sorun degil 350 300 liraya bi deji max koyarım mis gibi kullanırım bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bana 32 Gb bile yeter 64 yeter ve batarya sorun degil 350 300 liraya bi deji max koyarım mis gibi kullanırım bence
4 5 binlik yd android cihazları ona katlar XS Yd Xs ama

Son düzenleme:
alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae