bartu35
80+
Dahası
Bu söylediklerin biraz bana abartı geldi ^^Dostlar öylesine youtube da gezinmek için açmıştım ki bir tane outlet Hp i5 10. Nesil bir notebook gördüm 13.3'' dedim ki ekran kartı tümleşik taş çatlasa 8k dır diye. Bir girdim bakmamla şok oldum Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tostlar ekran kartı uhd Graphics ama ne uhd nede fhd oyun oynatıyor. Uhd video da izletmiyor. İçindeki muhtemelen uhd 630. Değilse bile benzeri. Ama bu asla Amd Ryzen serisinin (Core serisi ile denk) en dandik vega 3 grafik birimi bile uhd 630 u bile geçebiliyor. Artık bir şey yapmalıyız boykot felan etmemiz lazım laptopları bir fotoğraf da 2 3 ay önceden bir monster abra fiyatı : 5200tl
İçinde i7 9700 var ve 10. Nesil i5 ile asla kıyaslanamaz. İçinde 3 gb da olsa bir ekran kartı var. RGB var. Fhd 60 fps oyunculuk var. Performans var. O zamanlar 5200 TL ye laptop alınmaz diyoruz. Halen diyoruz ama keşke o zamanlar alsaymışız. Artık elimizden geldiğince laptop sevdasını bir kenara bırakıp rahatlığınızı bozup üniversite veya çalışan değilseniz masaüstü bilgisayar toplamak en mantıklısı gibi duruyor. Ki 5000 TL ye halen r5 2600x + 1650,rx570 gibi kombolar yapılabiliyor Ken geç kalmamak lazım.