Neler Yeni

Bu iş haram mı yardım lazım

cevher_T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cevher
Selamün aleyküm sohbet appim var ve ortak da var bu app'den para kazanmak haram mı çoğu profiller bot uygulama da

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Harammı kaldı hocam herkes her şeyi yapıyor sıkıntı yok biz yapınca haram diyorlar, bence faizde haram değil. Adama paranı kiralıyorsun adam o verdiğin paralarla belkide milyonlar kazanıyordur ve bunun karşılığında sana ufak bi miktar ödül veriyor bunun neyi haram tam olarak ben çözemiyorum, herkes yapıyor sıkıntı yok senin benim gibi adamlar yapınca haram diye uzaklaştırmaya çalışıyor çok komik bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

En basidinden çalıştığım iş yeri bile gelirlerin hepsini faize yatırıyor maaşlarımızı öyle veriyor :D

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Said
Harammı kaldı hocam herkes her şeyi yapıyor sıkıntı yok biz yapınca haram diyorlar, bence faizde haram değil. Adama paranı kiralıyorsun adam o verdiğin paralarla belkide milyonlar kazanıyordur ve bunun karşılığında sana ufak bi miktar ödül veriyor bunun neyi haram tam olarak ben çözemiyorum, herkes yapıyor sıkıntı yok senin benim gibi adamlar yapınca haram diye uzaklaştırmaya çalışıyor çok komik bence

En basidinden çalıştığım iş yeri bile gelirlerin hepsini faize yatırıyor maaşlarımızı
Kardeş adam dini anlamda harammı helalmi diye soruyor senin haram hakkındaki düşüncelerini sormuyor

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

En basidinden çalıştığım iş yeri bile gelirlerin hepsini faize yatırıyor maaşlarımızı öyle veriyor :D
Hocam faiz haram tabii ki kuralları değiştiremeyiz yapabileceğimiz bir şey yok bunun için bence tabi size kalmış yapıp yapmamak ama bunun bencesi sencesi yok

cevher_T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cevher
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam İşte aklımda güzel ödül veren bulmaca oyunları var ama para lazım

FurkanIIy

80+ Bronze
Selamün aleyküm sohbet appim var ve ortak da var bu app'den para kazanmak haram mı çoğu profiller bot uygulama da
Bot meselesi insanları kandırmak oluyor hocam. Caiz olmayabilir. En iyisi Diyanet fetva hattına sormak

cevher_T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cevher
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bot meselesi insanları kandırmak oluyor hocam. Caiz olmayabilir. En iyisi Diyanet fetva hattına sormak
Hocam sordum haram dedi ama ailem diyor ilk ödemeni al sonra bırak diyor

Hocam artık bir çok şeyde bot var maalesef uygulama içi satın alma da zorlama yok bende rahatsızım baya

Hocam faiz haram tabii ki kuralları değiştiremeyiz yapabileceğimiz bir şey yok bunun için bence tabi size kalmış yapıp yapmamak ama bunun bencesi sencesi yok
Kesinlikle de faiz den uzak durmak lazım ama o işi yapanda varsa geç olmadan tövbe etmeli Allah diyor sen tövbe et ben affedeyim diye

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Hocam artık bir çok şeyde bot var maalesef uygulama içi satın alma da zorlama yok bende rahatsızım baya
Ona bakarsan yapay zeka da haram haksız mıyım?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Çünkü orada da botlar var yani onlarla konuşuyorsun bunlarda kendi keyiflerine göre para veriyorlar hem yapsa onlara gerçek olduğunu falan da söylemeyecek yalan da yok yani

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Kardeş adam dini anlamda harammı helalmi diye soruyor senin haram hakkındaki düşüncelerini sormuyor
bence haram değil bizi kandırıyorlar bilemiyorum

tabii ki öyle ama kandırıldığımıza inanıyorum, para kazanıp yaşamak hepimizin amacı. başkasını zehirlediğimiz yok yasadışı yaptığımız bişey yok bu yüzden diyorum haram yok diye. tabii millete yasaklı madde satarsan orası ap ayrı konu kimseye zarar vermiyosun para kazanmaya çalışıyosun.
mesela geçen yıllarda bitcoinede haram dediler NE ALAKKAAAA???
e altınıda düşükten alıyosun yükselince satıyosun o zaman altında haram??

fiyatları allah belirliyor diyen insanlardan ne bekliyosunuz aga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,134
Üyeler
164,448
Son üye
Greatos
Top Bottom