Nasıl para kazanıyorsun mantığını anlatabilir misin?Selamün aleyküm sohbet appim var ve ortak da var bu app'den para kazanmak haram mı çoğu profiller bot uygulama da
Özelden anlatayım hocamNasıl para kazanıyorsun mantığını anlatabilir misin?
Kardeş adam dini anlamda harammı helalmi diye soruyor senin haram hakkındaki düşüncelerini sormuyorHarammı kaldı hocam herkes her şeyi yapıyor sıkıntı yok biz yapınca haram diyorlar, bence faizde haram değil. Adama paranı kiralıyorsun adam o verdiğin paralarla belkide milyonlar kazanıyordur ve bunun karşılığında sana ufak bi miktar ödül veriyor bunun neyi haram tam olarak ben çözemiyorum, herkes yapıyor sıkıntı yok senin benim gibi adamlar yapınca haram diye uzaklaştırmaya çalışıyor çok komik bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
En basidinden çalıştığım iş yeri bile gelirlerin hepsini faize yatırıyor maaşlarımızı
Hocam faiz haram tabii ki kuralları değiştiremeyiz yapabileceğimiz bir şey yok bunun için bence tabi size kalmış yapıp yapmamak ama bunun bencesi sencesi yokHarammı kaldı hocam herkes her şeyi yapıyor sıkıntı yok biz yapınca haram diyorlar, bence faizde haram değil. Adama paranı kiralıyorsun adam o verdiğin paralarla belkide milyonlar kazanıyordur ve bunun karşılığında sana ufak bi miktar ödül veriyor bunun neyi haram tam olarak ben çözemiyorum, herkes yapıyor sıkıntı yok senin benim gibi adamlar yapınca haram diye uzaklaştırmaya çalışıyor çok komik bence
En basidinden çalıştığım iş yeri bile gelirlerin hepsini faize yatırıyor maaşlarımızı öyle veriyor
Hocam İşte aklımda güzel ödül veren bulmaca oyunları var ama para lazımHarammı kaldı hocam herkes her şeyi yapıyor sıkıntı yok biz yapınca haram diyorlar, bence faizde haram değil. Adama paranı kiralıyorsun adam o verdiğin paralarla belkide milyonlar kazanıyordur ve bunun karşılığında sana ufak bi miktar ödül veriyor bunun neyi haram tam olarak ben çözemiyorum, herkes yapıyor sıkıntı yok senin benim gibi adamlar yapınca haram diye uzaklaştırmaya çalışıyor çok komik bence
En basidinden çalıştığım iş yeri bile gelirlerin hepsini faize yatırıyor maaşlarımızı öyle veriyor
Bot meselesi insanları kandırmak oluyor hocam. Caiz olmayabilir. En iyisi Diyanet fetva hattına sormakSelamün aleyküm sohbet appim var ve ortak da var bu app'den para kazanmak haram mı çoğu profiller bot uygulama da
Hocam sordum haram dedi ama ailem diyor ilk ödemeni al sonra bırak diyorBot meselesi insanları kandırmak oluyor hocam. Caiz olmayabilir. En iyisi Diyanet fetva hattına sormak
Hocam artık bir çok şeyde bot var maalesef uygulama içi satın alma da zorlama yok bende rahatsızım bayaHocam sordum haram dedi ama ailem diyor ilk ödemeni al sonra bırak diyor
Kesinlikle de faiz den uzak durmak lazım ama o işi yapanda varsa geç olmadan tövbe etmeli Allah diyor sen tövbe et ben affedeyim diyeHocam faiz haram tabii ki kuralları değiştiremeyiz yapabileceğimiz bir şey yok bunun için bence tabi size kalmış yapıp yapmamak ama bunun bencesi sencesi yok
Ona bakarsan yapay zeka da haram haksız mıyım?Hocam sordum haram dedi ama ailem diyor ilk ödemeni al sonra bırak diyor
Hocam artık bir çok şeyde bot var maalesef uygulama içi satın alma da zorlama yok bende rahatsızım baya
Hocam artık bot her yerde var teknolojik bir dünya oldu artık bı 50 yıl sonra her alanda olacak maalesef botlarOna bakarsan yapay zeka da haram haksız mıyım?
bence haram değil bizi kandırıyorlar bilemiyorumKardeş adam dini anlamda harammı helalmi diye soruyor senin haram hakkındaki düşüncelerini sormuyor
tabii ki öyle ama kandırıldığımıza inanıyorum, para kazanıp yaşamak hepimizin amacı. başkasını zehirlediğimiz yok yasadışı yaptığımız bişey yok bu yüzden diyorum haram yok diye. tabii millete yasaklı madde satarsan orası ap ayrı konu kimseye zarar vermiyosun para kazanmaya çalışıyosun.Hocam faiz haram tabii ki kuralları değiştiremeyiz yapabileceğimiz bir şey yok bunun için bence tabi size kalmış yapıp yapmamak ama bunun bencesi sencesi yok
fiyatları allah belirliyor diyen insanlardan ne bekliyosunuz agaBot meselesi insanları kandırmak oluyor hocam. Caiz olmayabilir. En iyisi Diyanet fetva hattına sormak