Neler Yeni

Bu ışık sızması garantiye girer mi?

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
IMG_0236.JPG

Monitörüm Msi optix g242 geçen yıl itopya beylikdüzü şubesinden aldım ilk aldığımda yukarıdaki ışık sızması bu kadar değildi zamanla çoğaldı artık karanlık olmayan oyunlarda bile çok az belli ediyor kendini sadece siyak ekranda olmuyor garantiye girer mi bu monitör?

123kral14

80+ Silver
Girer bence. Aşırı fazla.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
IMG_0236.JPG

Monitörüm Msi optix g242 geçen yıl itopya beylikdüzü şubesinden aldım ilk aldığımda yukarıdaki ışık sızması bu kadar değildi zamanla çoğaldı artık karanlık olmayan oyunlarda bile çok az belli ediyor kendini sadece siyak ekranda olmuyor garantiye girer mi bu monitör?
Işık sızması denilen olay RGB bütün renk paketlerinde olan olaydır. Sadece siyah renkte oluşan sızma garanti kapsamında değildir.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamerada böyle gözüküyordur muhtemelen bu kadar fazla değildir normalde

Zamanla çoğaldığına emin misin? Daha önce de kontrol etmiş miydin siyah arka planda
evet kamerada böyle gözüküyor monitörün alt kısmında yok sadece üst kısımdakiler ilk aldığım zaman orada test yapıp almıştım çok az vardı ışık sızması.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Işık sızmasından dolayı garantilerin işlem yapması açıkçası nadir olan bir şey. Pek bir beklentiniz olmasın derim.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
yok sadece siyah renkte daha belirgin diğer renklerde belli ediyor ama bu kadar değil.
Normalde garantiye girmiyor diye biliyorum. Gerçekten rahatsız edici bir durumda ise fotoğraf ta farklı gözüküyor. Olabilir panel değişimi vs yapabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde garantiye girmiyor diye biliyorum. Gerçekten rahatsız edici bir durumda ise fotoğraf ta farklı gözüküyor. Olabilir panel değişimi vs yapabilirler
Şöyle bir baktım. Olumlu sonuç alan görmedim ama şansınızı deneyin

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şöyle bir baktım. Olumlu sonuç alan görmedim ama şansınızı deneyin

Yedek monitörüm olduğu için şansımı deniyeceğim bir pek umutlu olmasamda

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
IMG_0236.JPG

Normal bence, bende de böyle hiç rahatsız etmedi.

Ek olarak kamerayla bakınca öyle duruyor monitör gözle böyle gözükmüyor konuya bakıp çok fazla diyenler için onu da ekleyim.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim laptop ekranının köşelerinden baya bir ışık sızması oluyordu bir süre sonra geçti nasıl oldu anlamadım o.O2 soketle ilgili olabilir mi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Parlaklık seviyesi en yüksekteyse normal kabul edilir muhtemelen. Zaten gece vakti karanlık ortamda en yüksek parlaklık seviyesinde kullanmıyorsunuzdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,498
Üyeler
167,669
Son üye
esczc
Top Bottom