arda55
80+ Silver
Dahası
evet hocam uyumludur içiiniz rahat olsun
B450 apu destekliyor mu destekliyor sadece bazı anakartlar bazı işlemcilerle kullanılmıyor o da yüksek anakart düşük işlemci durumunda ama bu anakart ile o işlemciler uyuyorHerkes her şeyi bilmek zorunda değil. Seninde her AM4 soketin her AM4 işlemciyi desteklemediğini bilmediğin gibi.
Teşekürler dostumMerhaba.
Evet, anakartınız işlemci ile uyumludur. Tam listeyi görmek için: https://www.msi.com/Motherboard/support/B450M-A-PRO-MAX#support-cpu
Teşekürlerevet hocam uyumludur içiiniz rahat olsun
Teşekürler güzel yorumunuz içinknk burası forum yani sorabilir neden yazdınki bunu
uyar bu arada
o üzgün emojisinin ağzını ters çevirip okuyunTeşekürler dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekürler güzel yorumunuz için
Dediğin doğru arkadaş genel konuşmuş biraz.B450 apu destekliyor mu destekliyor sadece bazı anakartlar bazı işlemcilerle kullanılmıyor o da yüksek anakart düşük işlemci durumunda ama bu anakart ile o işlemciler uyuyor
Tamamdır dostumo üzgün emojisinin ağzını ters çevirip okuyun
ikiside am4 diyue uycak demek değil bazıları uymuyor mesela intelden örnek verim fujitsu siemens d2331 anakartım var 775 pin ama e8400 uymuyorAllah Allah acaba uyar mı İşlemci AM4 anakartta AM4 Allah Allah uyar mı acaba
LGA özellikleri var ama AMD de öyle bir durum yok anakartın desteklemediği işlemciler varikiside am4 diyue uycak demek değil bazıları uymuyor mesela intelden örnek verim fujitsu siemens d2331 anakartım var 775 pin ama e8400 uymuyor
anlamadım.LGA özellikleri var ama AMD de öyle bir durum yok anakartın desteklemediği işlemciler var
LGA 1155 1151 LGA 775 gibi gibi ve çipset farklı galiba ve pin sayısı gibi onları bilmiyorum tamanlamadım.
Bu mesajı sen yazmadın mıDediğin doğru arkadaş genel konuşmuş biraz.
gece gece güldürdün reis ya helal olsunHerkes her şeyi bilmek zorunda değil. Seninde her AM4 soketin her AM4 işlemciyi desteklemediğini bilmediğin gibi.