Bu işlemci Bu ekran akrtını beslermi?

ÖrdekAbi

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
901
intel xeon x5690 3.46 ghz 6 core 12 threadt 12 mb onbeleğe sahip server işlemcisi msi gtx 1070 gaming x beslermi?

%20-%30 arası arkada bişey açmadıysan oyundan oyunada değişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını aldın mı?

1080pde besler ama iyi bir sogutucu da alip extreme oc yapmani öneririm

1080pde besler ama iyi bir sogutucu da alip extreme oc yapmani öneririm
mac pro kulalniyorum e5620 işlemci var overcloksuz max 60 dereceye çıkıyor bu arada fortnite 1080 p düşük ayarlarda beslermi

%20-%30 arası arkada bişey açmadıysan oyundan oyunada değişir

Ekran kartını aldın mı?
ekran kartını aldım uzun zaandır kullanıyorum :D bu arada oyun fortnite 1920 x 1080 p düşük de darboğaz yaparmı

OC yaparak besler ama performansını pek beğenmezsiniz. Onun yerine İntel almak isterseniz İ5 yeni nesillerden(9 ya da 10), AMD için de R5 3600 almanız iyi olur.

r5 1600 af de alabilirsiniz ucuz istiyorsanız ama işlemci istemiyorsanız çok yüksek çözünürlüğe çıkmayın derim.

mac pro kulalniyorum e5620 işlemci var overcloksuz max 60 dereceye çıkıyor bu arada fortnite 1080 p düşük ayarlarda beslermi

ekran kartını aldım uzun zaandır kullanıyorum :D bu arada oyun fortnite 1920 x 1080 p düşük de darboğaz yaparmı
Mac pro :sick::sick::sick::sick:🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 neyse 200 tl gibi bir fiyata zaten iyi bir soğutucu alabilirsin extreme oc da yapabilirsin onunla zaten islemcin 6 yıllık filan baya baya eski yani ama performansı iyiymis cidden :D

r5 1600 af de alabilirsiniz ucuz istiyorsanız ama işlemci istemiyorsanız çok yüksek çözünürlüğe çıkmayın derim.
mac pro kullanıyorum o yüzden olmaz

Mac pro :sick::sick::sick::sick:🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 neyse 200 TL gibi bir fiyata zaten iyi bir soğutucu alabilirsin extreme oc da yapabilirsin onunla zaten islemcin 6 yıllık filan baya baya eski yani ama performansı iyiymis cidden :D
hayır soğtması iyi onu demek istedim

mac pro kullanıyorum o yüzden olmaz

hayır soğtması iyi onu demek istedim
X5690. Ile oc ile stock 1600 14nm kadar olabilir yani 1070 1080pde besler bence

Geri