saolun sizce işlemci kullanımı yüzde kaç olurbesler ama çok iyi performans bekleme
mac pro kulalniyorum e5620 işlemci var overcloksuz max 60 dereceye çıkıyor bu arada fortnite 1080 p düşük ayarlarda beslermi1080pde besler ama iyi bir sogutucu da alip extreme oc yapmani öneririm
ekran kartını aldım uzun zaandır kullanıyorum%20-%30 arası arkada bişey açmadıysan oyundan oyunada değişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını aldın mı?
Mac promac pro kulalniyorum e5620 işlemci var overcloksuz max 60 dereceye çıkıyor bu arada fortnite 1080 p düşük ayarlarda beslermi
ekran kartını aldım uzun zaandır kullanıyorumbu arada oyun fortnite 1920 x 1080 p düşük de darboğaz yaparmı
mac pro kullanıyorum o yüzden olmazr5 1600 af de alabilirsiniz ucuz istiyorsanız ama işlemci istemiyorsanız çok yüksek çözünürlüğe çıkmayın derim.
hayır soğtması iyi onu demek istedimMac proneyse 200 TL gibi bir fiyata zaten iyi bir soğutucu alabilirsin extreme oc da yapabilirsin onunla zaten islemcin 6 yıllık filan baya baya eski yani ama performansı iyiymis cidden
![]()
X5690. Ile oc ile stock 1600 14nm kadar olabilir yani 1070 1080pde besler bencemac pro kullanıyorum o yüzden olmaz
hayır soğtması iyi onu demek istedim