Intel® Core™ i7 processor 14700K 33M Cache, up to 5.60 GHz 125W bu işelmci
RTX 5060Ti 16GB 180W bu ekran kartı ile uyumlu çalışır mı ?
Darboğaz yapar mı ?
![]()
yapmazIntel® Core™ i7 processor 14700K 33M Cache, up to 5.60 GHz 125W bu işelmci
RTX 5060Ti 16GB 180W bu ekran kartı ile uyumlu çalışır mı ?
Darboğaz yapar mı ?
![]()
intel 14.nesil alınmaz intel istiyorsanız yeni ultra serisi bakmanız lazım
Neden 14. Neslin alınmaması lazım bana sçıklayabilir misiniz ? Bir kaç arkadaşım daha dedi ama sorduğumda anlatmadılar slma sadece dediler. Beni aydınlatır mısınızintel 14.nesil alınmaz intel istiyorsanız yeni ultra serisi bakmanız lazım
Teşekkür ederim efendimyapmaz
sanırsam optimazsyon problemi vardı ve ısınan işlemcilerdi yanlışım varsa kusura bakmayınNeden 14. Neslin alınmaması lazım bana sçıklayabilir misiniz ? Bir kaç arkadaşım daha dedi ama sorduğumda anlatmadılar slma sadece dediler. Beni aydınlatır mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim efendim![]()
bütçeniz nedirAnladım efendim teşekkür ederim o zaman ryzen bakıcaz artık![]()
darboğaz yapmazAMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray bu işlemciyi alıcam galiba bir kaç videosunu izledim oyun perfonmansı güzel hoşuma gitti. acaba ekran kartı ile uyumlu çalışır mı onu merak ettim. acaba darboğaz yapar mı?
![]()
![]()
RTX 5090'ı bile besler, darboğaz yapmaz.AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray bu işlemciyi alıcam galiba bir kaç videosunu izledim oyun perfonmansı güzel hoşuma gitti. acaba ekran kartı ile uyumlu çalışır mı onu merak ettim. acaba darboğaz yapar mı?
![]()
![]()
Anakart olarak şunu tercih ettimdarboğaz yapmaz
anakart olarak ne seçtiniz
güzel anakart fakat daha uygunada çözebilirsinizAnakart olarak şunu tercih ettim
https://www.akakce.com/anakart/en-u...s-csm-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1045616935.html