Neler Yeni

Bu işlemci fanı alınır mı?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar 75-80 derece arasına çıkan r5 3600 işlemcim var. Stok fan var üzerinde. Bu fanı almayı düşünüyorum, ne kadar verimli olur? Elimdeki kasa Msı 100R. Sizin önerdiğiniz soğutucu var mıdır? Teşekkürler.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar 75-80 derece arasına çıkan r5 3600 işlemcim var. Stok fan var üzerinde. Bu fanı almayı düşünüyorum, ne kadar verimli olur? Elimdeki kasa Msı 100R. Sizin önerdiğiniz soğutucu var mıdır? Teşekkürler.

istersen t6 ultra alabilirsin ama dersen ben şeklini beğenmiyorum arctic freezer alabilirsin

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Güzel soğutucu lâkin tek fan olması kötü. Bunun yerine Arctic Freezer 34 eSports DUO alınabilir. Ek olarak birkaç ay önce bu bahsettiğim soğutucuların 280-350TL bandında satıldığını da eklemek isterim. Yerinizde olsam 180-200TL bandında satılan T6 Ultra soğutucusuna yönelirdim. Aralarında çok fark olmaz.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanları bir süre sonra sesli çalışıyor ve ramlere temas ediyor diyorlardı
Gereksiz büyük zaten. Hem bir de fiyat çok garip şekilde düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çift fan ve hakkında hiçbir olumsuz yoruma rastlamadım.
Bu parayı hak ediyor mu peki hocam? İndirim beklemeli miyim?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan

bunu al kesinlikle

bunun indirimi bir kere oldu hepsiburadada 50 tl olmuştu yarımsaatliğine dahada olmaz bunu al derim fiyatı yükselmeden

isousluer

80+

Kullanmadım fakat ben de alacağım için uzun süredir araştırıyorum. Kredi kartımın dönmesini bekliyorum sipariş vermek için. Türk kaynaklarda çok fazla incelemesi mevcut değil fakat yabancı kaynaklarda baya bir incelemesini okudum, izledim. Araştırmalarıma göre kesinlikle hak ediyor. Ki zaten Arctic markası soğutma alanında kendini kanıtlamış bir marka. İndirim olacağını çok sanmıyorum. Malum dolardan dolayı piyasa felaket. 1 aydır aynı fiyat bandında ilerliyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Kesinlikle hakeder ama bence siz t6 ultrayada bir bakın t6 yı alanalr zaten senin gibi 3600 kullanıyor kullanan çoğu kişide memnun

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Kesinlikle hakeder ama bence siz t6 ultrayada bir bakın t6 yı alanalr zaten senin gibi 3600 kullanıyor kullanan çoğu kişide memnun
Dünyanın en iyi fanı olmasına gerek yok. Yük altında 65-70 derecede gezsin işlemcim bana yeterli bu.

Top Bottom