Thermalright Peerless Assassin 120 ile Thermalright Phantom Spirit 120 aynı mı farklı mı farkları nedir kafam karıştı hangisini alayımAlınır iyi bir kule tipi soğutucu. ARGB olmayan modeli 1500 TL.
Link atar mısın alayım direkGaming gen'den rgbsiz olani al gec. Phantom performans olarak daha iyi fakat Peerless Assassin cok daha karizma. Ben Peerless Assassin'den yana kullandim tercihimi. 7500F icin ikisi de iyi fark etmez.
Link atar mısın alayım direk
Link atar mısın alayım direk
1700 verip RGB lisini mı alayım sence yoksa düz siyahı mı
ARGB li sini mı alayım sence 200 daha verip200 TL fark var ARGBli versiyonu ile.
Ona nerden bakacağım sistemimi atıyorum rica etsem bakar mısın ARGB desteği varmı diuey buyurValla keyfine kalmis hocam. Benim kasada 5x argb fan + argb ram var diye sogutucuyu argbsiz aldim. Anakartta ARGB destegi varsa ARGB alabilirsin ama yoksa duz olanini oneririm.
Argb seviyorsan 200 TL fazladan verilir.ARGB li sini mı alayım sence 200 daha verip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona nerden bakacağım sistemimi atıyorum rica etsem bakar mısın ARGB desteği varmı diuey buyur
Bir arkadaş anakartinda argb desteği varmı demiş var mı bilmiyorum bir bakar mısın sana zahmet ona göre sipariş vereyim direk atıyorum anakarti mıArgb seviyorsan 200 TL fazladan verilir.
Anakartında 1 tane argb 1 tane de RGB slotu var ama şuanda dolu mu o slotlar bilemem.Bir arkadaş anakartinda argb desteği varmı demiş var mı bilmiyorum bir bakar mısın sana zahmet ona göre sipariş vereyim direk atıyorum anakarti mı