Neler Yeni

Bu kablodan nerede bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatihcan Yıldız
Merhabalar, bir kaç ay önce Ukrayna'da köpeğim için akıllı tasma almıştım. Ben evde değilken sürekli havlamaması için eğitim amaçlı kullanılan bir tasma. Bu tasmanın şarj aletini Türkiye'ye döndüğümde kaybettim. Bu tasmayı Türkiye'de bulamıyorum. Ve bana sadece şarj aleti gerekli. Aşağıya bıraktığım görselde ki şarj aleti tipini nerede bulabilirim veya bilgisi olan varsa kablonun ürün linkini bırakabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

WhatsApp Image 2022-06-13 at 22.48.57.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar, bir kaç ay önce Ukrayna'da köpeğim için akıllı tasma almıştım. Ben evde değilken sürekli havlamaması için eğitim amaçlı kullanılan bir tasma. Bu tasmanın şarj aletini Türkiye'ye döndüğümde kaybettim. Bu tasmayı Türkiye'de bulamıyorum. Ve bana sadece şarj aleti gerekli. Aşağıya bıraktığım görselde ki şarj aleti tipini nerede bulabilirim veya bilgisi olan varsa kablonun ürün linkini bırakabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

WhatsApp Image 2022-06-13 at 22.48.57.jpeg
"5V"

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elektronik ürünleri satan yerlere bakmayı deneyin. Özel bir kablo .Normal yazıcı , modem gibi adaptörlerin ucu olmaz çünkü tam daire şeklinde onlar,bu değil. Firmaya ulaşmayı deneyin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,359
Üyeler
164,299
Son üye
Buraakozdemmrr
Top Bottom