Dostum biraz bilgi ver daha detaylı foto atKasa kapanmiyo içine tepsem bişey olur mu emin olamadim napcam
Biraz zorlasanız olmuyorumu hocam
Tekme atmayın cam kırılabir yada kablo girişleriKasa kapanmiyo içine tepsem bişey olur mu emin olamadim napcam
Biraz zorlasanız olmuyorumu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekme atmayın cam kırılabir yada kablo girişleri
azcık ittirsem oluyo zaten de zararı var mı diye sağlam mı diye sordum kapatıyom kasayı ozaman hocam biraz ittiripEkran kartı güç kablolarını biraz aşağıya bükmeniz yeterli.
Sorun olmaz.azcık ittirsem oluyo zaten de zararı var mı diye sağlam mı diye sordum kapatıyom kasayı ozaman hocam biraz ittirip
yok ya zaten kablo baya kalın ve sarımı varazcık ittirsem oluyo zaten de zararı var mı diye sağlam mı diye sordum kapatıyom kasayı ozaman hocam biraz ittirip
Hocam ben çok bükmeyin diye dedim okadarlıkdan bir şey olmazazcık ittirsem oluyo zaten de zararı var mı diye sağlam mı diye sordum kapatıyom kasayı ozaman hocam biraz ittirip
bişey olmaz az aşşağıya bükazcık ittirsem oluyo zaten de zararı var mı diye sağlam mı diye sordum kapatıyom kasayı ozaman hocam biraz ittirip
bişey olmaz az aşşağıya bükazcık ittirsem oluyo zaten de zararı var mı diye sağlam mı diye sordum kapatıyom kasayı ozaman hocam biraz ittirip