Neler Yeni

Bu kadar itiraz varken sınavları yapma inadı neden?

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Arkadaşlar tam vakalar düşüşe geçmişken okulları açmanın sınavları yapmanın mantığını anlayabilmiş değilim.
En azından sınavlar uzaktan yapılabilirdi.
EBA ya hiç erişemeyen bir sürü öğrenci varken yüz yüze zorunlu sınav yapmak,öğrenciler bu psikolji de iken salgın bu kadar yayılmış iken uzaktan eğitimden de bir şey anlamamışken öğrencileri sınava çağırmak bize yapılan bir zulümdür.

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Arkadaşlar tam vakalar düşüşe geçmişken okulları açmanın sınavları yapmanın mantığını anlayabilmiş değilim.
EBA ya hiç erişemeyen bir sürü öğrenci varken yüz yüze zorunlu sınav yapmak,öğrenciler bu psikolji de iken salgın bu kadar yayılmış iken uzaktan eğitimden de bir şey anlamamışken öğrencileri sınava çağırmak bize yapılan bir zulümdür.
Bu sene eğitim olduna dair bir kanıt istiyorlar. Tabi farklı şekillerde de yapılabilirdi ancak yapacak bir şey yok.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
%40 gibi bir kesim olduğundan bizde olma mecburiyetindeyiz.Onlar olmasaydı bu kadar ısrarcı olmazlardı muhtemelen.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
sınavlar yapılacak
sonuçlar açıklanacak
birçok öğrenci sınıfı geçemeyecek
sonra tekrar edecekler

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Turkey

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Furkan Sır
Dostum bende sınava gircek kisilerdenim. Çalışıyorum bı yandan hem sınav kaygısı hem sağlık kaygısı var. Vaka 1000 iken okul kapanıyor, sınav olmuyor. Vaka 12k iken sınav yapilip okul açılıyor. Her zaman umut vardır. Allah'tan ümit kesilmez ama bu saatten itibaren çok zor bizi takmiyorlar ve kul hakkına giriyorlar. Allah korusun bı kişiye bulassa nasıl hesabını verecekler bilmiyorum. Söylenecek çok şey var.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Ben ÇOK şahsi bir şey söyleyeyim mi? Bence hiç bir gencin "korona olurum da hasta olurum da aman da aman" gibi bir korkusu yok. Böyle bir korkuları yokken işler sınava geldiğinde de "aman hastalık var korona var" savunmasının arkalarına yatmaları çok yüzsüzlük. EBA'dan gördüğümüz dersler evet zordu, anlaması güçtü ancak bu imkanlarımızı kısıtlamadı. Elimizde kitaplar var, konular var, YouTube'ta aratsan tonla konu anlatımlı video var... Devletin biz öğrencilerden tek istediği "kendi geleceğimiz için" biraz daha fazla çalışmaktı. Eğer sınavsız bir eğitim sistemi olursa kim gerçekten başarılı, kim gerçekten çalışkan ortaya çıkamaz. Bu sefer de "ben ondan daha iyiyim ama o benden önde" gibi kaoslar ortaya çıkar. Aynı şekilde uzaktan sınavlarda da... Yani bu sınavlar ne kadar erken olursa biz öğrenciler için o kadar şanslı olur. Bizden tek beklenen şey ders çalışmamız, çalışmıyorsak da bunu üstlenmemiz ve başka yerlere çekmememiz. Böyle düşünüyorum.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ÇOK şahsi bir şey söyleyeyim mi? Bence hiç bir gencin "korona olurum da hasta olurum da aman da aman" gibi bir korkusu yok. Böyle bir korkuları yokken işler sınava geldiğinde de "aman hastalık var korona var" savunmasının arkalarına yatmaları çok yüzsüzlük. EBA'dan gördüğümüz dersler evet zordu, anlaması güçtü ancak bu imkanlarımızı kısıtlamadı. Elimizde kitaplar var, konular var, YouTube'ta aratsan tonla konu anlatımlı video var... Devletin biz öğrencilerden tek istediği "kendi geleceğimiz için" biraz daha fazla çalışmaktı. Eğer sınavsız bir eğitim sistemi olursa kim gerçekten başarılı, kim gerçekten çalışkan ortaya çıkamaz. Bu sefer de "ben ondan daha iyiyim ama o benden önde" gibi kaoslar ortaya çıkar. Aynı şekilde uzaktan sınavlarda da... Yani bu sınavlar ne kadar erken olursa biz öğrenciler için o kadar şanslı olur. Bizden tek beklenen şey ders çalışmamız, çalışmıyorsak da bunu üstlenmemiz ve başka yerlere çekmememiz. Böyle düşünüyorum.
Kardeşim evet ama biz normal sınavlarda hiç ertelensin dedik mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,761
Üyeler
161,490
Son üye
bakirbk21
Top Bottom