Kupon varsa kullanıyorum yoksa yürümeye devamhop, binbin, martı 2.5-3/dk ücret ile kullananlara soruyorum nasıl bu kadar paranız var? 5 dk kullansan 15 TL. Lan ben 8 TL ye şehir hastanesine giderim. 5 dk ile nereye gidilir?
yanlış bilmiyorsam martıları para karşılığında halktan birilerine şarj ettiriyorlar ki onun maliyeti nekadar olabilir taş çatlasın full şarj 30 40tl olsun. güzel kâr getiriyordur bayaGerçekten çok pahalı. Bu aletlerin maliyeti bu kadar pahalı mı ya? veya şirketler mi fazla kar ediyor.
o dediklerinizden sadece malum partinin yandaşları ve gurbetçilere ucuz gelir.hop, binbin, martı 2.5-3/dk ücret ile kullananlara soruyorum nasıl bu kadar paranız var? 5 dk kullansan 15 TL. Lan ben 8 TL ye şehir hastanesine giderim. 5 dk ile nereye gidilir?
ben denemek istedim bunları binbin vardı açtım scooterı ayağını geriye katlayamadım baya kalabalık caddeydi utancımdan geri kitledim koşa koşa eve kaçtım çok üzücüydühop, binbin, martı 2.5-3/dk ücret ile kullananlara soruyorum nasıl bu kadar paranız var? 5 dk kullansan 15 TL. Lan ben 8 TL ye şehir hastanesine giderim. 5 dk ile nereye gidilir?