Bu kadar zengin misiniz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
hop, binbin, martı 2.5-3/dk ücret ile kullananlara soruyorum nasıl bu kadar paranız var? 5 dk kullansan 15 TL. Lan ben 8 TL ye şehir hastanesine giderim. 5 dk ile nereye gidilir?

hop, binbin, martı 2.5-3/dk ücret ile kullananlara soruyorum nasıl bu kadar paranız var? 5 dk kullansan 15 TL. Lan ben 8 TL ye şehir hastanesine giderim. 5 dk ile nereye gidilir?
Kupon varsa kullanıyorum yoksa yürümeye devam :D

Gerçekten çok pahalı. Bu aletlerin maliyeti bu kadar pahalı mı ya? veya şirketler mi fazla kar ediyor.

Gerçekten çok pahalı. Bu aletlerin maliyeti bu kadar pahalı mı ya? veya şirketler mi fazla kar ediyor.
yanlış bilmiyorsam martıları para karşılığında halktan birilerine şarj ettiriyorlar ki onun maliyeti nekadar olabilir taş çatlasın full şarj 30 40tl olsun. güzel kâr getiriyordur baya

Zorunda kalmadıkça binmiyorum valla harbiden pahalıya geliyor

Bir kere bindim şehre ilk geldiğinde, baya eğlenceliydi ama 10 dakikanın sonunda 30 tl girince değmez dedim

Geçen karşılaştırmıştım martı ve taksi param nerdeyse eşit çıkmıştı.Martı çok pahalılaştı artık

aynısı geçen bende düşünüyordum geçen eskiden binbini açma ücreti 0 tl ve dk 1 tl idi oda bozdu

o dediklerinizden sadece malum partinin yandaşları ve gurbetçilere ucuz gelir.
Sadece martı hop binbin için söylemiyorum genel olarak elektronik araba gibi her şey

Sahilde zevkine 5 dk biniyorum onun dışında boş iş.Tehlikesi de cabası.

ben denemek istedim bunları binbin vardı açtım scooterı ayağını geriye katlayamadım baya kalabalık caddeydi utancımdan geri kitledim koşa koşa eve kaçtım çok üzücüydü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,329
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri