Ben 3 hesaptan yaptım bunu bana da yatan olmadıkyc2 yaptıktan sonra diğer periyodlarda görevleri yapsak yine görevler kabul olur mu acaba
Ben 3 hesaptan yaptım bunu bana da yatan olmadıkyc2 yaptıktan sonra diğer periyodlarda görevleri yapsak yine görevler kabul olur mu acaba
Dostum ana parayı çoktan çektik sıkıntı etme senAna paranızı kurtarın. Hepten gidecek yakın zamanda. Bunlar hepsi dümen. Sizden ek para yatırmanız da istenebilir, bonuslarınızı kurtarabilmek için. Sakın yatırmayın.
Anladım kardo ama senin durum aynı konumdan 3 hesapla yapmış olman olabilirBen 3 hesaptan yaptım bunu bana da yatan olmadı
Böyle bir şey söz konusu değil herkes katılsın ben 2 hesaptan yaptım hepside yattıAna paranızı kurtarın. Hepten gidecek yakın zamanda. Bunlar hepsi dümen. Sizden ek para yatırmanız da istenebilir, bonuslarınızı kurtarabilmek için. Sakın yatırmayın.
Kampanya hala devam ediyor 3. periyot başladı hala katılabilirsinKampanya hala geçerli mi?
Kesin falan yatmıyo bana yatırmadılar herhangi yanlış bir şey de yapmadımBöyle bir şey söz konusu değil herkes katılsın ben 2 hesaptan yaptım hepside yattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7 iş günü içerisinde kesin yatıyor
Kampanya hala devam ediyor 3. periyot başladı hala katılabilirsin
Arda Güler'in bu olaydan bir haberi var mı?Böyle bir şey söz konusu değil herkes katılsın ben 2 hesaptan yaptım hepside yattı
kyc 2 hariç hiçbişeyi eksik yapmadım onu da yapmamı şart koşmuyorlardı zaten ama yatmadı üyelik bonusu hariçBöyle bir şey söz konusu değil herkes katılsın ben 2 hesaptan yaptım hepside yattı
Üyelik bonusum bile yatmadı şanslısınkyc 2 hariç hiçbişeyi eksik yapmadım onu da yapmamı şart koşmuyorlardı zaten ama yatmadı üyelik bonusu hariç
Hocam sanırım hem pc den hem telefondan girmek, vpn ile girmek falan her detay etkiliyorRisk mekanizması cart curt bahaneleriyle yatırmıyorlar o kadar para işlem hacmi vs boşuna