2. seviye doğrulama mı yaptın herkese pekiEvde iki kişiyiz ikimizdende yaptım toplam 2000 tl aldım bonuslar hariç. Belki belli kişi sayısıyla sınırlı olabilir. Ben yaptığımda katılımcı sayısı 500 kişi bile değildi.
Evet ilk üye olup bonusu aldıktan sonra kimlik doğrulamasını 2. seviye yapıp 1200 - 1500 arası tutar işlemleri yaptım 3-4 gün boyunca sonrasında hiç bir işlem yapmayıp hesaptaki bütün parayı çektim dün uygulamadan bildirim geldi girdiğimde iki hesaptada 1000 tl vardı try çevirip çektim sorun olmadı.2. seviye doğrulama mı yaptın herkese peki
Evet ilk üye olup bonusu aldıktan sonra kimlik doğrulamasını 2. seviye yapıp 1200 - 1500 arası tutar işlemleri yaptım 3-4 gün boyunca sonrasında hiç bir işlem yapmayıp hesaptaki bütün parayı çektim dün uygulamadan bildirim geldi girdiğimde iki hesaptada 1000 tl vardı try çevirip çektim sorun olmadı.
Yani keşke bütün kimlik doğrulamalarını yapsaydınız ben işi şansa bırakmamak için yapmıştım.bu lavuklar en başta 2. seviye doğrulama istemiyordu sistemsel hatalarıydı kesin şimdi kampanya ödülünü vermiyor bundan dolayı
hayır yani para çekimi bile yapmıştım hesabıma sonrasında 2. seviye doğrulama şartı koşmuşlar çok saçmaYani keşke bütün kimlik doğrulamalarını yapsaydınız ben işi şansa bırakmamak için yapmıştım.
oluyodur kampanya duruyor ama risk mekanizmasına takılma aman dikkat ethalen oluyor mu
ona takılma ihtimalimiz ne olursa oluyor hocamoluyodur kampanya duruyor ama risk mekanizmasına takılma aman dikkat et
bilmiyorum mhye bağlanıyorsun sadece risk mekanizması diyor hahaona takılma ihtimalimiz ne olursa oluyor hocam
Benim ailemde 3 kişi var. Hepsine kyc ve kyc2 sonrası işlemlerini yaptım. Fakat bana da yatan eden olmadı. 1. aşama görevlerini yaptım hepsinde tikler olmuştu ama 3 hesabın hiçbirisine bonus gelmedi.bilmiyorum mhye bağlanıyorsun sadece risk mekanizması diyor haha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şakası bi yana büyük ihtimalle kyc2 doğrulaması yapmadım diye fakat bunu söylüyorum açıklıyorum sadece risk mekanizması diyor başka bişey demiyor![]()
Sen yine mh ile konuşabiliyorsun ben onu da yapamıyorumbilmiyorum mhye bağlanıyorsun sadece risk mekanizması diyor haha
şakası bi yana büyük ihtimalle kyc2 doğrulaması yapmadım diye fakat bunu söylüyorum açıklıyorum sadece risk mekanizması diyor başka bişey demiyor![]()
kyc2 yaptıktan sonra diğer periyodlarda görevleri yapsak yine görevler kabul olur mu acababilmiyorum mhye bağlanıyorsun sadece risk mekanizması diyor haha