🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Evde iki kişiyiz ikimizdende yaptım toplam 2000 tl aldım bonuslar hariç. Belki belli kişi sayısıyla sınırlı olabilir. Ben yaptığımda katılımcı sayısı 500 kişi bile değildi. Kfc 2 seviyeydim bir sorun yaşamadım.

Evde iki kişiyiz ikimizdende yaptım toplam 2000 tl aldım bonuslar hariç. Belki belli kişi sayısıyla sınırlı olabilir. Ben yaptığımda katılımcı sayısı 500 kişi bile değildi.
2. seviye doğrulama mı yaptın herkese peki

2. seviye doğrulama mı yaptın herkese peki
Evet ilk üye olup bonusu aldıktan sonra kimlik doğrulamasını 2. seviye yapıp 1200 - 1500 arası tutar işlemleri yaptım 3-4 gün boyunca sonrasında hiç bir işlem yapmayıp hesaptaki bütün parayı çektim dün uygulamadan bildirim geldi girdiğimde iki hesaptada 1000 tl vardı try çevirip çektim sorun olmadı.

bu lavuklar en başta 2. seviye doğrulama istemiyordu sistemsel hatalarıydı kesin şimdi kampanya ödülünü vermiyor bundan dolayı
Evet ilk üye olup bonusu aldıktan sonra kimlik doğrulamasını 2. seviye yapıp 1200 - 1500 arası tutar işlemleri yaptım 3-4 gün boyunca sonrasında hiç bir işlem yapmayıp hesaptaki bütün parayı çektim dün uygulamadan bildirim geldi girdiğimde iki hesaptada 1000 tl vardı try çevirip çektim sorun olmadı.

bu lavuklar en başta 2. seviye doğrulama istemiyordu sistemsel hatalarıydı kesin şimdi kampanya ödülünü vermiyor bundan dolayı
Yani keşke bütün kimlik doğrulamalarını yapsaydınız ben işi şansa bırakmamak için yapmıştım.

Yani keşke bütün kimlik doğrulamalarını yapsaydınız ben işi şansa bırakmamak için yapmıştım.
hayır yani para çekimi bile yapmıştım hesabıma sonrasında 2. seviye doğrulama şartı koşmuşlar çok saçma

ona takılma ihtimalimiz ne olursa oluyor hocam
bilmiyorum mhye bağlanıyorsun sadece risk mekanizması diyor haha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şakası bi yana büyük ihtimalle kyc2 doğrulaması yapmadım diye fakat bunu söylüyorum açıklıyorum sadece risk mekanizması diyor başka bişey demiyor :D

şakası bi yana büyük ihtimalle kyc2 doğrulaması yapmadım diye fakat bunu söylüyorum açıklıyorum sadece risk mekanizması diyor başka bişey demiyor :D
Benim ailemde 3 kişi var. Hepsine kyc ve kyc2 sonrası işlemlerini yaptım. Fakat bana da yatan eden olmadı. 1. aşama görevlerini yaptım hepsinde tikler olmuştu ama 3 hesabın hiçbirisine bonus gelmedi.

Sen yine mh ile konuşabiliyorsun ben onu da yapamıyorum :)

kyc2 yaptıktan sonra diğer periyodlarda görevleri yapsak yine görevler kabul olur mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,674
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri