Neler Yeni

bu kardeşin piskiyatrise mi gitmesi gerekir yoksa saglam bi dayakmi lazim

mehmettici

80+ Silver
merhabalar odevlerini aglaya zirlaya bana ve aile uyelerine yaptiriyor 1 hafta bekletiyor odevlerini 15 sayfa birikiyor son gune yaptittiriyor
okuldan gelince direk bilgisayara geçer akşam 10-11 e kadar aileden birinin pc de işi olunca yapayim vereyim deyince kiyameti koparir
pc ye ben geçince kucuk kardeşi anirtirir
bu kardeşe ne gerekir piskiyatris mi saglam bi dayakmi
10 yaşinda 4 e gidiyor

SnareEcho

80+ Silver
merhabalar odevlerini aglaya zirlaya bana ve aile uyelerine yaptiriyor 1 hafta bekletiyor odevlerini 15 sayfa birikiyor son gune yaptittiriyor
okuldan gelince direk bilgisayara geçer akşam 10-11 e kadar aileden birinin pc de işi olunca yapayim vereyim deyince kiyameti koparir
10 yaşinda 4 e gidiyor
Eşek sudan gelinceye kadar güzel bir dayak.

Kara*

80+ Silver
Şimdi yaşı gereği baya salmış bunu toparlasa iyi olur kanka yoksa ortaya geçince saman gibi gider gelir yine aynı olur. Çok salmayın eskisi kadar ailenle konuş derslerle falan sıkılamaya başlayın pc başından kaldırın istediği kadar ağlasın dayak için biraz kaşınıyor yalan yok. O yaşta istediğiniz yere götürün yine etki edeceğini sanmam doktoru bile iplemez kendisi kendisini geliştirmeye başladığında anlar sert bir plan yapın özetle. Ben o yaşlarda ödevi yapmadan atayım annemden Behzat Ç. dayağı yiyordum kardeşin keyfini sürüyor valla.

mehmettici

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi yaşı gereği baya salmış bunu toparlasa iyi olur kanka yoksa ortaya geçince saman gibi gider gelir yine aynı olur. Çok salmayın eskisi kadar ailenle konuş derslerle falan sıkılamaya başlayın pc başından kaldırın istediği kadar ağlasın dayak için biraz kaşınıyor yalan yok. O yaşta istediğiniz yere götürün yine etki edeceğini sanmam doktoru bile iplemez kendisi kendisini geliştirmeye başladığında anlar sert bir plan yapın özetle. Ben o yaşlarda ödevi yapmadan atayım annemden Behzat Ç. dayağı yiyordum kardeşin keyfini sürüyor valla.
şimdi bilgisayara e kilit koyulacak telefonlarda yuz tanima parmak izi vb koyuldu ama ailem biraz şupe ediyor piskolojisi alt ust olmasi ihtimaline karşi bunlari yaparken piskologa da gitmesi gerektigini düşünüyorlar bende ayni fikirdeyim dogrumu fikrimiz

SnareEcho

80+ Silver
şimdi bilgisayara e kilit koyulacak telefonlarda yuz tanima parmak izi vb koyuldu ama ailem biraz şupe ediyor piskolojisi alt ust olmasi ihtimaline karşi bunlari yaparken piskologa da gitmesi gerektigini düşünüyorlar bende ayni fikirdeyim dogrumu fikrimiz
Hocam güzel bir dövün bakım bir daha o ödevler bitmeden bilgisayarı elleyebiliyor mu? Arkadaştan 3 yaş büyüğüm böyle bir şey gördüm ne duydum.

Kara*

80+ Silver
Gitmesinde fayda var evet bu sefer cihazlardan kopması kolay olmayacağı için sıyırabilir kafadan, ödevlerini ve derslerini çalışması için plan saati yapın sonra salın takılmaya devam etsin o düzeni yakaladığında kendisi yapmaya başlar diye düşünüyorum. Sizi kandırmak için baştan sağma karalayıp yapma durumları olabilir başka nasıl sevdirirsiniz dersleri vs. bilmiyorum.

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
İsmi ismi.
Orta okulda işi iyice zorlanacak ne aşırı serbest ne de aşırı sert düzgünce normale getirmeye çalışın

Aquamen

80+ Bronze
gidip de çocuğa kötü davranmayın travma yaşamasın
bir tane bilgisayar alacaksınız ve saat koyulacak

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
10 yaşinda 4 e gidiyor
gürgen sopadan dayak
Mesaj otomatik birleştirildi:

gidip de çocuğa kötü davranmayın travma yaşamasın
bir tane bilgisayar alacaksınız ve saat koyulacak
hayır yeterince şımarmış

Top Bottom