Şimdi fark ettim. İşlemciniz R5 1600. %5-10 civarı belki de daha fazla dar boğaz sorunu yaşayabilirsiniz(eğer 5600xt ve üstünü alırsanız).Ben kullanıyorum hiçbir sorun yok. Sadece ilk haftalarda kasanın güç girişini tam takamamıştım kasayı oynatırken bilgisayar kapanıyordu ve o anda Wattman hatası yiyordum.
Tabii istisnalar kaideyi bozmaz. Bende sorun yok diye herkeste olmayacak diye bir şey yok. Ama burada AMD ekran kartı kullanıcıların kolundan tutup bir sorunu var mı diye sorarsanız eminim ki her 10 kişiden 8'i sorun olmayacağını söyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. 5600XT saf güçte 2060'tan güçlü bir ekran kartı. Daha fazla fps istiyorsanız 5600XT alın. RTX,DLSS özelliklerini ve daha stabil bir çalışma istiyorsanız(stabil olayını burada bir yerde okumuştum hatırlamıyorum) 2060 daha iyi olacaktır.Ama aralarında en son baktığımda 300-400TL fiyat farkı var.Hangisini alacağınız size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İllaki sorun çıkacaktır.Aynı durum NVIDIA'da da geçerli. Kusursuz ekran kartı yoktur.RX 570 almıştım geri iade ettim sürekli watman hatası veriyordu o yüzden amd den korkmaya başladım :S