E Excaptan 80+ Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 125 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Lütfi 22 Ekim 2020 #14 SleepyCat yazmış: Bende de powerboost var ve her yerde kötü olduğu söyleniyor. Bence sen de o hataya düşme lütfen. Devamı için tıklayın... Patlamaya hazır dinamitsin ;ismail YK
SleepyCat yazmış: Bende de powerboost var ve her yerde kötü olduğu söyleniyor. Bence sen de o hataya düşme lütfen. Devamı için tıklayın... Patlamaya hazır dinamitsin ;ismail YK
SleepyCat 80+ Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 293 Dahası Reaksiyon skoru 169 İsim Rüzgar Cengiz 22 Ekim 2020 #15 Excaptan yazmış: Patlamaya hazır dinamitsin ;ismail YK Devamı için tıklayın... İleride değiştirmeyi düşünüyorum. Ama şuanlık değiştiremem dediğim gibi ileride.
Excaptan yazmış: Patlamaya hazır dinamitsin ;ismail YK Devamı için tıklayın... İleride değiştirmeyi düşünüyorum. Ama şuanlık değiştiremem dediğim gibi ileride.
N nayshack 80+ Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim barış 22 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Aizen yazmış: Hayır sistem hiç iyi değil o psu ve o kasa ne öyle bütçeye bakıldığında kötü tam olarak bütçeniz nedir ? Devamı için tıklayın... 7500 tl siz bana bir sistem atabilri misiniz
Aizen yazmış: Hayır sistem hiç iyi değil o psu ve o kasa ne öyle bütçeye bakıldığında kötü tam olarak bütçeniz nedir ? Devamı için tıklayın... 7500 tl siz bana bir sistem atabilri misiniz