Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Pahallı gibi bu fiyata daha iyilerini çıkartır arkadaşlar.6800 TL
Pahallı gibi bu fiyata daha iyilerini çıkartır arkadaşlar.6800 TL
Valla bilemiyorum benim için belli başlı oyunları oynamam yeter.Pahallı gibi bu fiyata daha iyilerini çıkartır arkadaşlar.
Sen verilen cevaplara hiç ılımlı yaklaşmıyorsun ki sen onu alacaksın kafana koymuşşun zatenValla bilemiyorum benim için belli başlı oyunları oynamam yeter.
Hayır koymadım aldığım pc de 8 GB yerine 16 gb ram istiyorum. Aynı pc den arkadaşımda var bana tavsiye etti sadece bende burda bilgi edinmek için paylaştım.Sen verilen cevaplara hiç ılımlı yaklaşmıyorsun ki sen onu alacaksın kafana koymuşşun zaten
Anladım hocam. Edinebildiniz mi peki aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.Hayır koymadım aldığım pc de 8 GB yerine 16 gb ram istiyorum. Aynı pc den arkadaşımda var bana tavsiye etti sadece bende burda bilgi edinmek için paylaştım.
Hocam sistem güzel çoğu parça iyi yani kalitesiz denemiyecek ürünlerden oluşmuş ama bağzı parçalar vasat ram ve ssd markası kötü maalesef diğer parçalarda sıkıntı yok anakart saçma olmuş alan kişi anakartı neden Z serisi seçmemişse o işlemci olsa bile anakart Z serisi olmadığından oc den yararlanılmazHayır koymadım aldığım pc de 8 GB yerine 16 gb ram istiyorum. Aynı pc den arkadaşımda var bana tavsiye etti sadece bende burda bilgi edinmek için paylaştım.