BU KASA VE PSU UYUMLU MU

95 e
kadar yolu var

x870 fiyatına ram alınıyor duruma bak Allah belalarını versin emi bu sistem çok pahalı bu arada 9070xt sistem sırf şu ram yüzünden böyle oluyor normalde ram fiyatları normal halinde olsa bu sistem 75-80 bin civarı olur 90 civarı değil alıp almamak size kalmış fakat çok pahalı

x870 fiyatına ram alınıyor duruma bak Allah belalarını versin emi bu sistem çok pahalı bu arada 9070xt sistem sırf şu ram yüzünden böyle oluyor normalde ram fiyatları normal halinde olsa bu sistem 75-80 bin civarı olur 90 civarı değil alıp almamak size kalmış fakat çok pahalı
knka ben var ya deliyim aylık 80k maas alıyorum yıllardır istiyordum güçlü bir pc, o yüzden kafadan 1 buçuk maaş basarım sıkıntı yok ekran kartını da yükselttim 5070 ti alcam

knka ben var ya deliyim aylık 80k maas alıyorum yıllardır istiyordum güçlü bir pc, o yüzden kafadan 1 buçuk maaş basarım sıkıntı yok ekran kartını da yükselttim 5070 ti alcam
siz deliyseniz bu fiyatlar sizden de deli büyük konuşmayın Allah belamızı daha çok verir bak valla zaten 15 bin ram fiyatı var 30 bin olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem madem ekran kartıno yükseltiniz anakarta da el atın çıplak kaldı

8
siz deliyseniz bu fiyatlar sizden de deli büyük konuşmayın Allah belamızı daha çok verir bak valla zaten 15 bin ram fiyatı var 30 bin olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem madem ekran kartıno yükseltiniz anakarta da el atın çıplak kaldı
:DD fiyatlar deli zaten keşke eylüldeki ilk maaşla alsaydım dedim de işte olan oldu... Fiyatların bu kadar artacağı aklımın ucundan geçmezdi

8

:DD fiyatlar deli zaten keşke eylüldeki ilk maaşla alsaydım dedim de işte olan oldu... Fiyatların bu kadar artacağı aklımın ucundan geçmezdi
ulan kendimizle dalga geçerdik beyaz sisteme 80 bin verdik diye şimdi topladığım sistem 110 falan oldu 😓

ben mezun olmadan önce ağustos ayınca 60-65k diyordum mezun oldum ilk aylarda alamadım pc yi sonra yani su sıralar öyle bir zam geldi ki... bütçeyi artırmak zorunda kaldım ve ramler düşmez diyorlar almam beklerim diyordum ama mecbur alacağım gibi nereye gitceği belli değil fiyatların

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,726
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri