merhabalar rx7800xtli bir sistem topluyorum ve kasa için msi m100r modelini tercih edeceğim ancak satıcı gpu uzunluğu desteği bilgileri ve gaming gen tr deki gpu uzunluğu bilgileri eşleşmiyor;
Ekran kartı:
Kasa:
Ekran kartı:
Kasa:
aynı kasayı kullanıyorum 3 fanlı ekran kartı sığmaz pulse modelini al.merhabalar rx7800xtli bir sistem topluyorum ve kasa için msi m100r modelini tercih edeceğim ancak satıcı gpu uzunluğu desteği bilgileri ve gaming gen tr deki gpu uzunluğu bilgileri eşleşmiyor;
Ekran kartı:
Kasa:
msi m100r kasa sitesinde max gpu 30cm olarak destek belirtmiş.merhabalar rx7800xtli bir sistem topluyorum ve kasa için msi m100r modelini tercih edeceğim ancak satıcı gpu uzunluğu desteği bilgileri ve gaming gen tr deki gpu uzunluğu bilgileri eşleşmiyor;
Ekran kartı:
Kasa:
Msı firmasının belirtmiş olduğu ölçü (300mm) rahatlıkla sığacak ve 2 3 parmak boşluk kalacak şekilde belirlenen uygun ölçüdür lakin bu kasaya inceleme videolarında 325mm boyunda Msı 6950xt gaming x trio kart takmışlar ve ön kısma değme yapmamış buda demek oluyor ki kasanın uçtan uca ölçüsü 330mm sizin istediğiniz kart bu sisteme muhtemel sığacaktır lakin 25k 7800xt ye vermek yerine 27k ya 5070 ekran kartını öneririm.merhabalar rx7800xtli bir sistem topluyorum ve kasa için msi m100r modelini tercih edeceğim ancak satıcı gpu uzunluğu desteği bilgileri ve gaming gen tr deki gpu uzunluğu bilgileri eşleşmiyor;
Ekran kartı:
Kasa: