Neler Yeni

bu kasaya bu monitör takılırmı?

bu kasaya bu monitör takılırmı

• Oy kullanan toplam üye
    3

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
selamun aleyküm arkadaşlar bugün bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ kasayı aldım fotosu da görsellerde var ve benim 2006 üretim çok eski bir monitörüm var ve bütçe sıkıntılı monitöründe fotosu ve özellikleri görsellerde var sizce bu kasaya bu monitör takılırmı ,takılırsa kasaya bi sorun çıkartırmı bi zarar verirmi , kasada vga olmadığı için dönüştürücü kullanacağım 50 tl ye bilgisayarcıdan alacağım , bu kasaya bu monitörü takarsam performansımı nasıl etkiler , düşürürmü , fps i düşürürmü görüntü olarak zaten kötü olur ama kabulum kısacası bu monitör bu pc ye takılırmı?

Ekler

• kasa foto 1.jpg
    kasa foto 1.jpg
    149.5 KB · Hit: 52
  • kasa foto 2.jpg
    kasa foto 2.jpg
    138.4 KB · Hit: 47
  • monitör foto 1.jpg
    monitör foto 1.jpg
    77.6 KB · Hit: 44
  • monitör foto2.jpg
    monitör foto2.jpg
    133.6 KB · Hit: 55
  • monitör foto 3.jpg
    monitör foto 3.jpg
    105.4 KB · Hit: 46
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
takarsan bir şey olacagını zannetmiyorum ancak generic pnp monitör hatası alabilirsin

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Bu güzel pc ye kare monitör takmak kasaya ayıp olur

OnderKlyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Önder KALAYCI
Yok herhangi bir sorun olmaz fakat PC performansı iyiyse en kısa sürede daha iyi bir monitör almanı tavsiye ederim. Veyahut genelde eski monitörlerde hdmi ve display port desteği bulunmaz. Eğer ekran kartında vga ya da dvi portu yoksa monitörü kullanmak için dönüştürücüye ihtiyaç duyarsın.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu güzel PC ye kare monitör takmak kasaya ayıp olur
:) bütçe...
Mesaj otomatik birleştirildi:

zarar vermez ama monitör çözünürlüğüne uygun çözünürlüğü göstermeyebilir yani monitör çözünürlügünü kullanamaya bilrisin
hm anladım sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok herhangi bir sorun olmaz fakat PC performansı iyiyse en kısa sürede daha iyi bir monitör almanı tavsiye ederim. Veyahut genelde eski monitörlerde hdmi ve display port desteği bulunmaz. Eğer ekran kartında vga ya da dvi portu yoksa monitörü kullanmak için dönüştürücüye ihtiyaç duyarsın.
aynen dönüştürücü alıcam. en kısa sürede https://www.n11.com/urun/lg-22mk400...nalog-freesync-full-hd-gaming-monitor-1073120 bu monitörü almaya çalışıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,950
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom