Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu kasayı aldım PSU çöp diyorlar öneri alabilir miyim?

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
Bütçe
500

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,411
İsim
Diyarhan
İdare eder

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Başlıkta da belirttiğim gibi PSU değişmesi gerek diyorlar sizce ne almam gerekiyor ?

genelde korumasi zayif diye kimse güvenmiyor o yüzden ilerleyen zamanlarda indirim ile daha iyisini alinca değiştirirsin.takma kafana c4 diyenlere inanma.

İceWolf

80+ Silver
Kasa komple 170w ancak tüketir. O sisteme yeterde artar. Boşuna masraf etme.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O sistemde çok bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,411
İsim
Diyarhan
Nasıl idare etsin hocam gözünüzü seveyim öyle , Psu hakkında hiçbir ayrıntı belli değil koruması cartı curtu Yüksek akım gelir elektrik kesilir falan filan patates olur psu işin kötü yanı sisteme bile kalıcı hasarlar verebilir
Firma bunlardan yüzlerce satıyor ve az çok ekipleri kalite testi yapmıştır. 1650 li sistem zaten yük altına sokmaz problem olmaz. Çin malı rampageler bile sorun çıkarmıyor bunlar da çıkarmaz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Garanti süresi içerisinde kullanıp daha sonra yenisiyle değiştirebilirsin. Bu süre zarfında bu sistem için idare eder diye düşünüyorum.

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görüşleriniz için teşekkürler ilerde ekran kartı ve işlemci upgrade edeceğim zaman PSU’ da aklımda bulunacak o halde daha bilindik kaliteli bir şey tercih ederim :peepokalp:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüşleriniz için teşekkürler ilerde ekran kartı ve işlemci upgrade edeceğim zaman PSU’ da aklımda bulunacak o halde daha bilindik kaliteli bir şey tercih ederim :peepokalp:

genelde korumasi zayif diye kimse güvenmiyor o yüzden ilerleyen zamanlarda indirim ile daha iyisini alinca değiştirirsin.takma kafana c4 diyenlere inanma.

Kasa komple 170w ancak tüketir. O sisteme yeterde artar. Boşuna masraf etme.

O sistemde çok bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.

Nasıl idare etsin hocam gözünüzü seveyim öyle , Psu hakkında hiçbir ayrıntı belli değil koruması cartı curtu Yüksek akım gelir elektrik kesilir falan filan patates olur psu işin kötü yanı sisteme bile kalıcı hasarlar verebilir

Firma bunlardan yüzlerce satıyor ve az çok ekipleri kalite testi yapmıştır. 1650 li sistem zaten yük altına sokmaz problem olmaz. Çin malı rampageler bile sorun çıkarmıyor bunlar da çıkarmaz

Garanti süresi içerisinde kullanıp daha sonra yenisiyle değiştirebilirsin. Bu süre zarfında bu sistem için idare eder diye düşünüyorum.

Top Bottom