- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O parçadan parçaya değişir.PC en fazla kaç derecayi gördü
Eğer alacaksan Msı Mag Force 100r O bütçedeki en iyi kasalardan.
O parçadan parçaya değişir.PC en fazla kaç derecayi gördü
kanka o kasanın önü mesh miO parçadan parçaya değişir.
Eğer alacaksan Msı Mag Force 100r O bütçedeki en iyi kasalardan.
Mesh.kanka o kasanın önü mesh mi
Zevk ve renk meselesi.Gametech Colder daha güzel
Ön taraf mesh üst taraf pek iyi değil ayrıca markadan dolayi alinmiyor.Beyler bu kasanın ne bir videosu, nede bir incelemesi var.![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Neden kimse almıyor?
Kasa gayet güzel temperli cama sahip ve hoş duruyor tamamen mesh.
Kasayı dün aldım inşallah 3-4 gün sonra bir ilki yapacağım
İnceleme geliyor.
kasanın önü mesh ve en kötü yanı meshı koruyacak bır toz fıltresı olmamasıkanka o kasanın önü mesh mi
https://www.akakce.com/arama/?q=Ms%FD+Mag+Force+100r bunlarmıkasanın önü mesh ve en kötü yanı meshı koruyacak bır toz fıltresı olmaması
kasanın sıcaklıgı parçaya göre değişiyor
3600 ısınan bir model 70 derece olurken ekran kartım iyi model oldugu için 65 dereceyi geçmedi
ama egzoz fanına elini götürdüğün zaman dışarıya nasıl bır hava sirkülasyonu oldugunu anlıyorsun
öndeki 2 ve arkadaki 1 tane msı fanı oldukça kaliteli
kasanın mesh camını koruyan vidaları ve köpük koruması da insanı mutlu ediyor
ben 450 TL ye almıstım suan ne kadar bilmiyorum ama çok güzel bir kasa
fiyatını kesınlıkle hakediyor
Psu yok farkedersen.GAMETECH LEGEND 4x120mm Fan Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası +PSU 469,00 TL yerine 369,00 TL
Bu daha iyi sanki.![]()
Frisby FC-8890G 650W 80+ 6x RGB Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Frisby FC-8890G 650W 80+ 6x RGB Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Seninkinde psu da mi var di ?Psu yok farkedersen.
Hayır.Seninkinde psu da var di ?
Aerocool 400w psu aldım.psu ne alacaksın