Yardım BU KAZADA SUÇUM VAR MI POLİS MEMURU ARKADAŞLAR VAR MI?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,173

KULAKLIK KULAKTA SOLA DÖN DEDİĞİ İÇİN SOLA BAKARKEN BEN VURDU BANA BAZI KİŞİLER ÖNÜNA BAKIP KAÇMALIYDIN SUÇ SENDE DEMİŞTE NE ALAKA ARKADAŞLAR 5 METREDEN FAZLA VAR ARAMIZDA GENİŞ AÇI DİYE ÖYLE GÖRÜNÜYOR ADAMDA DEĞİL Mİ SUÇ?

Trafikte bir arac geri geri geliyorsa bütün sorumluluk ve dikkat o sürücü de olur. %100 geri geren araç hatalı. sen önüne bakarak gidip çarpsan bile dediğim geçerli.

Duran adama vurup bi de bağırıp el kol yapmış.Allah sabır versin.Kendi de biliyor suçlu olduğunu sürekli dörtlüm açık diyor.

Trafikte bir arac geri geri geliyorsa bütün sorumluluk ve dikkat o sürücü de olur. %100 geri geren araç hatalı. sen önüne bakarak gidip çarpsan bile dediğim geçerli.
hocam ben anlamıyorum bazı insanlar şikayet etsende suçlu çıkarsın demiş yani bilmediğim kanunlar mı var 20km hızı geçmeden sağa sinyal vererek koca yola giriyorum o an binbir türlü sebepten sola bakabilirim belki arkamdan gelen var mı diye kontrol ediyorum vs.vs bir sürü ihtimal tam ayna hizasındayım ve adam 5 metre kadar gelip bana vuruyor ardınada numarasını verdi çekti gitti uzlaşmaya varmazsan şikayet edeceğim dedim ben seni edeceğim arabam zarar gördü diyor
ek olarak o parça 10.000 lira evet ama ben adamdan 10.000 lira istemedim
biz motosiklet mağazasıyız o motorda ilandaki motorlardan biri şahsi motorumuz yoktur hiçbirzaman her zaman ikinci el ne varsa onu kullanırız.
O motorunda o çiziğinden dolayı mecbur bakmaya gelene ya bi kask hediye edeceğiz(5000tl) yada bir bakım hediye edeceğiz (12.000 bakımı ortalama 3-4bintl) ben sadece bunu karşılamasını istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duran adama vurup bi de bağırıp el kol yapmış.Allah sabır versin.Kendi de biliyor suçlu olduğunu sürekli dörtlüm açık diyor.
hiç sormayın hocam ya sizce uğraşmaya değer mi yoksa nasip diyip geçeyim mi?...
bu arada bu kadar yükselmemin ve sinirlenmemin sebebini şöyle açıklayayım
uzak bir yere gittim 2 gün boyunca bir parça için toplamda 10.000tl ucuza mal ettik o parçayı yaklaşıkta 80 km civarı yol yaptım
ve git geller esnasında ilk gün google mapsin gösterdiği yol ters yolmuş diye 9267tl ceza kesildi
ikinci günde bu adam vurdu ve motorda değer kaybı oluştu
yani saatlerce yol gidip zarar ettik diyebilirim.

Son düzenleme:
Bence araba haksız ama sizin de orada durmamanız daha doğru olurdu (hukuki açıdan değil, boş yere uğraşmamanız için)

Araba daha haksız dörtlüleri yakıp kayıtta yavaştan geri geri de gelmeye başlamış. Keşke orada durmasaymışınız. O kötü olmuş.

Aynı şekilde kayıtta sizi beklemeyip kaçması da ayrı bir durum.

Can sıkıcı.

KULAKLIK KULAKTA SOLA DÖN DEDİĞİ İÇİN SOLA BAKARKEN BEN VURDU BANA BAZI KİŞİLER ÖNÜNA BAKIP KAÇMALIYDIN SUÇ SENDE DEMİŞTE NE ALAKA ARKADAŞLAR 5 METREDEN FAZLA VAR ARAMIZDA GENİŞ AÇI DİYE ÖYLE GÖRÜNÜYOR ADAMDA DEĞİL Mİ SUÇ?
geçmiş olsun.
videoyu flash belleğe at, karakola gidip şikayetçi ol. Araç sürücüsü KTK'nın 67. maddesine göre tam kusurlu.
bu tatsızlığın önüne çok rahat geçilebilirmiş.
sağa dönüşe başladığın anda aracın durduğu çok gözüküyor, yanından geçtiğin araç duruyor sen devam ediyorsun. altında emanet araç ile daha dikkatli olman gerekirdi.

Suçlu burada sensin. Gerekli mesafeyi korumadan gittin tam arkasına sıfır yaklaştın durdun. Üstelik göremeyeceği bir açıya durdun. Her iki aynanın ve geri dönüp baksa da göremeyeceği bir nokta. (Kör nokta)

Suçlu burada sensin. Gerekli mesafeyi korumadan gittin tam arkasına sıfır yaklaştın durdun. Üstelik göremeyeceği bir açıya durdun. Her iki aynanın ve geri dönüp baksa da göremeyeceği bir nokta. (Kör nokta)
Kör nokta olsa ortadan vururdu bana tam sağıma vurdu aynaya baksa aynada görebilir

Ki takip mesafesi trafik akışının yarısı kadardır adam durur vaziyette bende 3-4metre mesafe bırakmışım yönetmeliğe göre mesafe fazla bile

hocam ben anlamıyorum bazı insanlar şikayet etsende suçlu çıkarsın demiş yani bilmediğim kanunlar mı var 20km hızı geçmeden sağa sinyal vererek koca yola giriyorum o an binbir türlü sebepten sola bakabilirim belki arkamdan gelen var mı diye kontrol ediyorum vs.vs bir sürü ihtimal tam ayna hizasındayım ve adam 5 metre kadar gelip bana vuruyor ardınada numarasını verdi çekti gitti uzlaşmaya varmazsan şikayet edeceğim dedim ben seni edeceğim arabam zarar gördü diyor
ek olarak o parça 10.000 lira evet ama ben adamdan 10.000 lira istemedim
biz motosiklet mağazasıyız o motorda ilandaki motorlardan biri şahsi motorumuz yoktur hiçbirzaman her zaman ikinci el ne varsa onu kullanırız.
O motorunda o çiziğinden dolayı mecbur bakmaya gelene ya bi kask hediye edeceğiz(5000tl) yada bir bakım hediye edeceğiz (12.000 bakımı ortalama 3-4bintl) ben sadece bunu karşılamasını istedim

hiç sormayın hocam ya sizce uğraşmaya değer mi yoksa nasip diyip geçeyim mi?...
bu arada bu kadar yükselmemin ve sinirlenmemin sebebini şöyle açıklayayım
uzak bir yere gittim 2 gün boyunca bir parça için toplamda 10.000tl ucuza mal ettik o parçayı yaklaşıkta 80 km civarı yol yaptım
ve git geller esnasında ilk gün google mapsin gösterdiği yol ters yolmuş diye 9267tl ceza kesildi
ikinci günde bu adam vurdu ve motorda değer kaybı oluştu
yani saatlerce yol gidip zarar ettik diyebilirim.
Bence %90 Zararını karşılatırsın ama harcadığın vakte ve enerjine değecek mi ona sen karar ver.
Sıfır durmuyor aracın durması için tonla mesafe var, adam aynaya bakmadan geliyor. 2. olarak Aracın stop lambası çarpıyor ,aynadan daha fazla görülebilecek bir açı yok.

dayı geri gelcekken arkasında durmuşsun görmemiş dörtlüleri de yanıyor hukuki tarafını bilmem yoldan geçen vatandaş gözüylen dayı masum diyorum. böyle kazalarda haklı haksız olmaz.

Bence %90 Zararını karşılatırsın ama harcadığın vakte ve enerjine değecek mi ona sen karar ver.

Sıfır durmuyor aracın durması için tonla mesafe var, adam aynaya bakmadan geliyor. 2. olarak Aracın stop lambası çarpıyor ,aynadan daha fazla görülebilecek bir açı yok.
Hocam şimd bu motor 2 bilemedim 3 güne satılacak ee haliyle değer kaybı olacak o şekşlde satılacak ben bu süreç sona erince nasıl karşılayacağım kaybımı?

dayı geri gelcekken arkasında durmuşsun görmemiş dörtlüleri de yanıyor hukuki tarafını bilmem yoldan geçen vatandaş gözüylen dayı masum diyorum. böyle kazalarda haklı haksız olmaz.
Hocam adam gibi özür dilese deseki kardeşim hakkını helal et kusura bakma motorun çizildi al sana bin lira git boyattır eyvallah amenna birde bana suç atıypr

millet motorculara önyargılı oldu artık. gopro takan sosyal medyaya video çıkarma pesinde. haklı bile olsan emin ol anlatamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,489
Üyeler
184,463
Son üye
ahmetckr06
Geri