firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Niye kahvehanede gibi oturuyor kedin
valla bence kuşlar da tatlı kuzenim de sultan papağanı var her gittiğim de seviyorum kendisi beni pek sevmese de salon da falan uçuyorKeşke benimde olsa böyle bi tane. Muhabbet kuşum var. Sabahtan akşama kadar kafesinin üstünde tutma yeriyle oynuyor. Yaza doğru babamın arkadaşından alıcağız bir tane.
valla orasını bilmiyorum kendisi çok garip pozlar veriyor kameraya doğruNiye kahvehanede gibi oturuyor kedin
Bir fotoğraf daha yollasanavalla bence kuşlar da tatlı kuzenim de sultan papağanı var her gittiğim de seviyorum kendisi beni pek sevmese de salon da falan uçuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla orasını bilmiyorum kendisi çok garip pozlar veriyor kameraya doğru
Razer klavyeyi yedikten sonra gelen pişmanlık.Valla biraz kabadayı oturabiliyor kendisi
aldım zaten de hiç birini kullanmıyor sabah uyanıyor ya klavyemi kemiriyor ya koltuğuma tırmanıyor yada monitörün dp kablosunu kemiriyorBüyük ihtimalle tırnaklarını kaşımak için yapıyor. Eğer şunu alırsan, problem ortadan kalkar.
Ksburda Kedi Antirasit Kaşınma Ve Tırmalama Tahtası | Trendyol
aldım zaten de hiç birini kullanmıyor sabah uyanıyor ya klavyemi kemiriyor ya koltuğuma tırmanıyor yada monitörün dp kablosunu kemiriyor
Bizim ki de çok tatlı. Özellikle yanaklarında laciver lacivert benekler çıkıyor çok tatlı oluyor Şimdi eş almayı düşünüyoruz ama fazla doğurursa ve bakamazsak yavruları ne yapıcağımı bilmiyorum. Bu arada ''Eski kedim''.valla bence kuşlar da tatlı kuzenim de sultan papağanı var her gittiğim de seviyorum kendisi beni pek sevmese de salon da falan uçuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla orasını bilmiyorum kendisi çok garip pozlar veriyor kameraya doğru
Bir fotoğraf daha yollasana XD.
kagjkalgjagj eksi kedim evet çok tatlı oluyorlar ama çok fazla doğurlarsa ne yaparsın bilmiyorum bildiğim kadarıyla kuşlar yavrularına dokunulursa falan yumurtadayken kokusundan dolayı falan öldürebiliyormuş çok garip şeyler varBizim ki de çok tatlı. Özellikle yanaklarında laciver lacivert benekler çıkıyor çok tatlı oluyor Şimdi eş almayı düşünüyoruz ama fazla doğurursa ve bakamazsak yavruları ne yapıcağımı bilmiyorum. Bu arada ''Eski kedim''.
2 tane kuşumuz vardı ikisi de kaçtıKeşke benimde olsa böyle bi tane. Muhabbet kuşum var. Sabahtan akşama kadar kafesinin üstünde tutma yeriyle oynuyor. Yaza doğru babamın arkadaşından alıcağız bir tane.
valla benimki de oluyor arada böyle otururken kırmızı bir çubuk çıkıyor misafir varken yaptı bir kere direk odaya kapattıkBenim kedi bacakları açıp oturuyor ortadan çubuk çıkıyor bazen. Kesicem sonunda.
asglksalşgkjmsalgşjaglşjgalşjn