Neler Yeni

Bu kediye ne yapayım ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
Keşke benimde olsa böyle bi tane. Muhabbet kuşum var. Sabahtan akşama kadar kafesinin üstünde tutma yeriyle oynuyor. Yaza doğru babamın arkadaşından alıcağız bir tane.
valla bence kuşlar da tatlı kuzenim de sultan papağanı var her gittiğim de seviyorum kendisi beni pek sevmese de salon da falan uçuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye kahvehanede gibi oturuyor kedin
valla orasını bilmiyorum kendisi çok garip pozlar veriyor kameraya doğru

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
valla bence kuşlar da tatlı kuzenim de sultan papağanı var her gittiğim de seviyorum kendisi beni pek sevmese de salon da falan uçuyor

Bir fotoğraf daha yollasana

Son düzenleme:

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
Büyük ihtimalle tırnaklarını kaşımak için yapıyor. Eğer şunu alırsan, problem ortadan kalkar.

Ksburda Kedi Antirasit Kaşınma Ve Tırmalama Tahtası | Trendyol
aldım zaten de hiç birini kullanmıyor sabah uyanıyor ya klavyemi kemiriyor ya koltuğuma tırmanıyor yada monitörün dp kablosunu kemiriyor

aldım zaten de hiç birini kullanmıyor sabah uyanıyor ya klavyemi kemiriyor ya koltuğuma tırmanıyor yada monitörün dp kablosunu kemiriyor

Ekler

• 1613413780184.png
    1613413780184.png
    47.3 KB · Hit: 146

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Bizim ki de çok tatlı. Özellikle yanaklarında laciver lacivert benekler çıkıyor çok tatlı oluyor :) Şimdi eş almayı düşünüyoruz ama fazla doğurursa ve bakamazsak yavruları ne yapıcağımı bilmiyorum. Bu arada ''Eski kedim''.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
Bir fotoğraf daha yollasana XD.

Bizim ki de çok tatlı. Özellikle yanaklarında laciver lacivert benekler çıkıyor çok tatlı oluyor :) Şimdi eş almayı düşünüyoruz ama fazla doğurursa ve bakamazsak yavruları ne yapıcağımı bilmiyorum. Bu arada ''Eski kedim''.
kagjkalgjagj eksi kedim evet çok tatlı oluyorlar ama çok fazla doğurlarsa ne yaparsın bilmiyorum bildiğim kadarıyla kuşlar yavrularına dokunulursa falan yumurtadayken kokusundan dolayı falan öldürebiliyormuş çok garip şeyler var

Ekler

• 1613413807518.png
    1613413807518.png
    1.5 MB · Hit: 186

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç