BU KEYLER NEDEN BU KADAR UCUZ?

keremcnsz24 arkadaşın dediği gibi herşeyi diyen var bence bu keyleri biri bi şekilde microsofttan bir şekilde kaçırdı sonra ucuz ucuz sattı millete. Key ler doğru ve orjinal yani bence. webtekno microsfot yetkilileriyle görüşmüştü videosu vardı adamlar bunları almayın yasal değil diyor (tabii ki öyle dicek) ama niye yasal değil nasıl bi zararı olur hiçbir şey diyemiyor sadece biz bunları yakalayınca iptal olur diyor. Bu zamana kadar da yakalanan ne gördüm ne duydum. Bence şuan microsfot bir şekilde kaptırdığı bu keylerin üstüne soğuk su içiyor
Yakalayıp kapatsalar bile olan 5 TL ne olur. Gidip 700 lira verene kadar 140 tane daha alırsın. O da 7 sülalene Windows 20 çıkana kadar yeter zaten . Bilgisayarım korunduğu ve driverlarını otomatik güncellediği sürece Windows istediği kadar ağlayabilir.

İnternette 1000tl olan win10 lisansı nasılda 20 TL ye satılıyor? Yasalmı?
Ben ona bile para vermedim. Direkt olarak kmspico üzerinden aktifleştirdim. Çok uzun süredir birden fazla sistemde bu yolu kullandım ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım asla.

keremcnsz24 arkadaşın dediği gibi herşeyi diyen var bence bu keyleri biri bi şekilde microsofttan bir şekilde kaçırdı sonra ucuz ucuz sattı millete. Key ler doğru ve orjinal yani bence. webtekno microsfot yetkilileriyle görüşmüştü videosu vardı adamlar bunları almayın yasal değil diyor (tabii ki öyle dicek) ama niye yasal değil nasıl bi zararı olur hiçbir şey diyemiyor sadece biz bunları yakalayınca iptal olur diyor. Bu zamana kadar da yakalanan ne gördüm ne duydum. Bence şuan microsfot bir şekilde kaptırdığı bu keylerin üstüne soğuk su içiyor
1200 tl bir anahtar alıcağıma 120 tane oem anahtar alırım.

Yakalayıp kapatsalar bile olan 5 TL ne olur. Gidip 700 lira verene kadar 140 tane daha alırsın. O da 7 sülalene Windows 20 çıkana kadar yeter zaten . Bilgisayarım korunduğu ve driverlarını otomatik güncellediği sürece Windows istediği kadar ağlayabilir.
Aynen hocam yeri gelmişken ben de bişey sorim şimdi benim pc garantide gelmesi uzun sürer belki ben şimdi key alsam pc gelince girsem bir sıkıntı olur mu acaba. Yani bu keyleri hemen girmek mi gerekir ben 1-2 hafta girmesem o arada başkasına filan satılır mı acaba.

Aynen hocam yeri gelmişken ben de bişey sorim şimdi benim PC garantide gelmesi uzun sürer belki ben şimdi key alsam PC gelince girsem bir sıkıntı olur mu acaba. Yani bu keyleri hemen girmek mi gerekir ben 1-2 hafta girmesem o arada başkasına filan satılır mı acaba.
Kanka aksiyona gerek yok gelince alırsın :)

Ben ona bile para vermedim. Direkt olarak kmspico üzerinden aktifleştirdim. Çok uzun süredir birden fazla sistemde bu yolu kullandım ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım asla.
Bence bu doğru değil 7 liradan kaçıyorsun ama yüzde 80-90 sistemine virüs bulaştırıyorsun bunu sen fark edersin etmezsin orası başka mesele ama bulaşır illaki. Hele pc de kart bilgilerin gibi önemli şeyler varsa hiç gerek yok. Win 7 kullanıyorum şuan laptop da içinde önemli bilgi filan yok bende dediğin usulde yaptım yarım saat önce :) ama uzun süreli win 10 kullancam dersen 7 lira verilmeyecek bi para değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka aksiyona gerek yok gelince alırsın :)
Bi ara aradıydım bulamadım stoğu filan vardır arada biter belki diye düşündüm :)

Arkadaşlar orjinal windows ile gelen laptopunuz varsa lisansına bakın. Oem olduğunu göreceksiniz. Oem lisanslar microsoft tarafından donanım üreticilerine dağıtılan lisanslardır. Değiştirilme hakkı yoktu kutu yoktur tek kullanımlıktır. Microsoft lisansı gibi yanında 365 ürünleri içermez kutu ile adrese yollamazlar ve microsofttan aldığınız pahalı lisans gibi birden çok bilgisayara ayrı ayrı kurup ömürlük kullanamazsınız. Eğer yasal olmasaydı laptoplar oem key ile gelmezdi.

Yasal olup olmaması Microsoft'un sorunu, bizim değil. Facebook'ta illegal şekilde lisans numaraları paylaşılıyor. Facebook'a şikayet ettim, umursamadılar. Onlar düşünmüyor, ben mi düşüneceğim?

Bence bu doğru değil 7 liradan kaçıyorsun ama yüzde 80-90 sistemine virüs bulaştırıyorsun bunu sen fark edersin etmezsin orası başka mesele ama bulaşır illaki. Hele PC de kart bilgilerin gibi önemli şeyler varsa hiç gerek yok. Win 7 kullanıyorum şuan laptop da içinde önemli bilgi filan yok bende dediğin usulde yaptım yarım saat önce :) ama uzun süreli win 10 kullancam dersen 7 lira verilmeyecek bi para değil
Dostum bilgisayar kullanımında kendine güveniyorsan asla bir sıkıntı yok. Bahsettiğin durum etkinleştirme sonrası denetim masasından uygulamayı silmez isen oluşmakta. Deneyimledim yani :). Ama onun sebebi sitenin virüslü falan olması değil. Ara sıra kendiliğinden defender'ı kapatıyor. Sıkıntı çıkarsa oradan çıkar. Sildikten sonra ki kullanımında bir sıkıntı çıkarmaz. Sorun çıktığını söyleyeni de görmedim açıkçası.

Dostum bilgisayar kullanımında kendine güveniyorsan asla bir sıkıntı yok. Bahsettiğin durum etkinleştirme sonrası denetim masasından uygulamayı silmez isen oluşmakta. Deneyimledim yani :). Ama onun sebebi sitenin virüslü falan olması değil. Ara sıra kendiliğinden defender'ı kapatıyor. Sıkıntı çıkarsa oradan çıkar. Sildikten sonra ki kullanımında bir sıkıntı çıkarmaz. Sorun çıktığını söyleyeni de görmedim açıkçası.
Ben laptop için nette buldum bi tane de denetim masasına da düşmüyor yüklencek bir şey değil. warezturkey den indirdim. Merak ettim virüs total de bi bakim denim sonuç aşağıdaki gibi :)

Bir çok laf var orta da ama kesin bir şey söyleyen yok. Ama güvenilirdir alabilirsiniz.

Ben laptop için nette buldum bi tane de denetim masasına da düşmüyor yüklencek bir şey değil. warezturkey den indirdim. Merak ettim virüs total de bi bakim denim sonuç aşağıdaki gibi :)

Dostum 3. parti yazılımı olduğundan dolayı sonucun böyle olması çok normal. Ayrıca bende kurulumdan sonra gözüküyor denetim masasında. İlk defa o yolu denediğimde görünmüyordu ama son formattan sonra göründü. Ve o bahsettiğim defender mevzusunu da hiç yaşamadım.

Geri