4 gündür babamdan sürekli bir şey istiyorum. Protein tozu, kahve... Bugün de kitap istedim. Baya bir borcu var ama istemesem de olmuyor. İş aradım yok.
Bu kitabı aldım sizce ağır mı oldu:
Bilişsel Davranışçı Terapi: Temelleri ve Ötesi : Judith S. Beck: Amazon.com.tr: Kitap
www.amazon.com.tr
Babanızın ne maaş aldığına bağlı.
Borcunun ne denli çok olduğuna bağlı.
Babanız ile aranızdaki bağa bağlı.
Bence bu tarz bir mevzuyu herkes ile paylaşmasanız daha doğru olur.
Madem paylaştınız tavsiye de bulunayım.
Babanız size bir kere bile bu tarz borçlarından bahsetmeyip son zamanlar da bahsettiyse veya bir şey isterken 2 kere düşünüp kıyamayıp tamam diyorsa ciddi mana da borçları olduğunu düşünebilirsin.
Tamam 75 tl çok büyük bir mebla değil ama yine de yeri geldiğin de büyük para haline gelebiliyor.
Yerinde olsaydım ve tekrar söylüyorum baban ile arandaki bağ ve samimiyeti bilemem fakat bu tarz şeylerin ayıbı olmaz hatta çok hoşuna gider ve memnun olur emin ol.
Baban ile maddi konuları konuş.
Sana yük oluyor muyum.
Borçlarının ne denli olduğunu bilmediğim için yani maddi durumlarımızı tam bilmediğim için seni maddi açıdan sarsabiliyorsam kusura bakma babacım diye konuya girersen zaten sana da bahseder ve aranız da güzel bir etkileşim olmakla birlikte artık sana maddi konular da bir durum olduğunda rahatlıkla söyleyebilir ve sen de babandan bir şey isteyeceğin de ona göre hareket edersin ve babanı maddi açıdan sarsmamış olursun.
Bu sadece arkadaş tavsiyesi.
Uyup uymamak ve uygulamak sana kalmış.
Sevgiler