Neler Yeni

Bu kitabı satın aldım acaba sizce babama ağır mı davrandım?

123kral14

80+ Silver
Ama knkm farkettiysen psikoloji kitabı olduğu için öyle her yerde bulunamayabilir. Ayrıca hayatında hiç okudunmu bilmiyorum ama psikoloji kitaplarını üzerini çize çize - notlar ala ala okunur. Kişisel kitabı olsa daha iyi Okuma kitabı olsaydı anlardım ama snei
tamam da babamın bu kadar borcu ne kitabı olursa olsun
yapılan çocukluktan başka bir şey değil

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Yaşınız kaç acaba 18 üstüyse babanızda aynısını düşünüyor olabilir :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Babanın durumu sıkıntılı ise ve seninde gerçekten kitap okumak gibi bir hevesin varsa sana kitap hediye alabilirim kitap okuyan kişilere farklı ilgi duyarım ve tebrik ederim sana destek olmak isterim

2mApoo

80+ Silver
tamam da babamın bu kadar borcu ne kitabı olursa olsun
yapılan çocukluktan başka bir şey değil
Çocukluk değilde biraz düşüncesizlik olduğunu kabul ediyorum ama yatırım dediğimiz şey zaten böyle bir şey. Elindekini verirsin ve ilerde daha fazlasını almayı hedeflersin. (Maddi veya manevi.) Zaten eğer babasıda bu duyarlılığa sahipse "boş bir harcama" olarak değerlendirmez.

Kadir_1987

80+ Silver
4 gündür babamdan sürekli bir şey istiyorum. Protein tozu, kahve... Bugün de kitap istedim. Baya bir borcu var ama istemesem de olmuyor. İş aradım yok.
Bu kitabı aldım sizce ağır mı oldu:
Babanızın ne maaş aldığına bağlı.
Borcunun ne denli çok olduğuna bağlı.
Babanız ile aranızdaki bağa bağlı.
Bence bu tarz bir mevzuyu herkes ile paylaşmasanız daha doğru olur.
Madem paylaştınız tavsiye de bulunayım.

Babanız size bir kere bile bu tarz borçlarından bahsetmeyip son zamanlar da bahsettiyse veya bir şey isterken 2 kere düşünüp kıyamayıp tamam diyorsa ciddi mana da borçları olduğunu düşünebilirsin.
Tamam 75 tl çok büyük bir mebla değil ama yine de yeri geldiğin de büyük para haline gelebiliyor.
Yerinde olsaydım ve tekrar söylüyorum baban ile arandaki bağ ve samimiyeti bilemem fakat bu tarz şeylerin ayıbı olmaz hatta çok hoşuna gider ve memnun olur emin ol.
Baban ile maddi konuları konuş.
Sana yük oluyor muyum.
Borçlarının ne denli olduğunu bilmediğim için yani maddi durumlarımızı tam bilmediğim için seni maddi açıdan sarsabiliyorsam kusura bakma babacım diye konuya girersen zaten sana da bahseder ve aranız da güzel bir etkileşim olmakla birlikte artık sana maddi konular da bir durum olduğunda rahatlıkla söyleyebilir ve sen de babandan bir şey isteyeceğin de ona göre hareket edersin ve babanı maddi açıdan sarsmamış olursun.

Bu sadece arkadaş tavsiyesi.
Uyup uymamak ve uygulamak sana kalmış.

Sevgiler ;)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

2mApoo

80+ Silver
Babanın durumu sıkıntılı ise ve seninde gerçekten kitap okumak gibi bir hevesin varsa sana kitap hediye alabilirim kitap okuyan kişilere farklı ilgi duyarım ve tebrik ederim sana destek olmak isterim
Kral hareket hocam gönülden tebrik ediyorum.
Ben olsam kaçırmazdım knk :D @Alexa

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
17 niye ki

Yok yok teşekkürler düşünceniz için.
Rica ederim bu
Kral hareket hocam gönülden tebrik ediyorum.
Ben olsam kaçırmazdım knk :D @Alexa
Yok gerçekten lafta değil destek olmak isterim hatta bakayım kütüphaneye sana uygun bişey varsa göndereyim bende çok kitap okumak isterdim ama gerçekten bahane mi bilmiyorum ama işten kafamı sağa sola bile çevirmek zor geliyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
bence agir oluyor ben uzulurdum

Son düzenleme:

Pietre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Pietre Carvel
Toplanın bomba gibi iş imkanı!
Tiktokta canlı yayın moderatörü olarak ayda 6-7k alabiliyorsunuz. Günde 8 saat 5gün haftada.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Kendimden cevap vereyim bende 17'yim. Mesela kardeşlerim falan da boş yerlere adama para harcattıklarında ekstra para istemeye çekiniyorum. Bi yerde çalışmıyorum da ki şuan kursum başlayacak yaz boyunca iş arayamam o sebeple mecbur para istiyorum yani. Ama yaş büyüdükçe insan gurur yapıyor isteyemiyor. Hani dedim reşitsen babanda kaç yaşına geldi hala yarın yokmuş gibi harcıyo diye düşünebilir dedim. Şuan mecbur kalmadıkça isteme bence diğer türlü seçeneğin pek fazla yok gibi

2mApoo

80+ Silver
Olm yok. Ben hayatımda babam dışında kimseden bir şey istemedim. İstemem gibi de duruyor. Bi de benim kitaplar ucuz değil.
Agam sen istemedin ki :D Arkadaş teklif etti sana
Ayrıca kitapların fiyatlarını onu zorlamayacaksa eğer red etme. En azından baban biraz toparlanana kadar. Yada sen iş bulana kadar. Nakit flnda vermiyor , kitap alıyor. On numara ince bir hareket
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim bu

Yok gerçekten lafta değil destek olmak isterim hatta bakayım kütüphaneye sana uygun bişey varsa göndereyim bende çok kitap okumak isterdim ama gerçekten bahane mi bilmiyorum ama işten kafamı sağa sola bile çevirmek zor geliyor
Farkındayım usta gerçekten bunu yapacağına. İşleriniz devamlı olsun hocam. En azında zamanı olanlar okusun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty
Top Bottom