Neler Yeni

Bu kitabı satın aldım acaba sizce babama ağır mı davrandım?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hoca
Yok gerçekten lafta değil destek olmak isterim hatta bakayım kütüphaneye sana uygun bişey varsa göndereyim bende çok kitap okumak isterdim ama gerçekten bahane mi bilmiyorum ama işten kafamı sağa sola bile çevirmek zor geliyor
m gerçekten çok teşekkürler. Ama kalsın ya da gerçekten ihtiyacı olan birine verin. Çünkü bu kitap bana 2 hafta yeter. Notlar ala ala okuyacağım için..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Olm yok. Ben hayatımda babam dışında kimseden bir şey istemedim. İstemem gibi de duruyor. Bi de benim kitaplar ucuz değil.
70-80tl filansa önemi yok ihtiyacın varsa alırız hatta grupta diğer arkadaşlar kardeşlerde destek olacaktır bu grup bu yüzden var kitap okuyan bir kardeşimize bir kitap bile hediye edemiyorsak yuh olsun bize

2mApoo

80+ Silver
Tamam bana yollasın bana hediye etsin. Bende sana geri hediye edeyim kargoluyayım. Benden de utanmassın heralde. Az çok samimiyetimiz var çünkü :D
Şaka bi yana sen bilirsin usta

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hoca

m gerçekten çok teşekkürler. Ama kalsın ya da gerçekten ihtiyacı olan birine verin. Çünkü bu kitap bana 2 hafta yeter. Notlar ala ala okuyacağım için..
Pekâlâ kardeşim sen nasıl istersen hep destek tam destek 💪 kitap okuma hevesini bırakma

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kitap okuma hevesi değil aslında. Sadece psikolojiye olan merakım biraz fazla. Psikolojiyi de üniye gitmediğim için şu an sadece kitaplardan en iyi bir şekilde öğrenebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

17
Sıkıntı yok sonuç olarak okuyorsun

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
4 gündür babamdan sürekli bir şey istiyorum. Protein tozu, kahve... Bugün de kitap istedim. Baya bir borcu var ama istemesem de olmuyor. İş aradım yok.
Bu kitabı aldım sizce ağır mı oldu:
Bir şey olmaz usta 2 aylık Brave gelirin gibi düşün.
Baban zaten sana bunlar için bir şey demediyse kitap için hiçbir şey demez.

2mApoo

80+ Silver
Kitap okuma hevesi değil aslında. Sadece psikolojiye olan merakım biraz fazla. Psikolojiyi de üniye gitmediğim için şu an sadece kitaplardan en iyi bir şekilde öğrenebilirim.

17
Seni daha büyük biri sanıyodum laa :D Ünide psikoloji okumayı düşünüyor musun ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tamam bana yollasın bana hediye etsin. Bende sana geri hediye edeyim kargoluyayım. Benden de utanmassın heralde. Az çok samimiyetimiz var çünkü :D
Hastalarımdan hediye alırım. İlk hasta hediyesi senden olsun. Yoksa 2 seans ücreti olarak 100 TL alabilirim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut

17
hocam zamanınız varsa evden para kazanma hakkında bir iki bilgi verebilirim, doğru taktiklerle ayda 1-4k arası kazanabilirsiniz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Top Bottom