Bu Klavye Alinir Mi ?

dogrudur hocam herkesın fıkrı farklı genel olarak fun60 donanım olarak daha ıyı ama mad de guzel zaten ucuza gelıyomus alın dırek
hocam merhaba, bu kalvyeyi aldımda bir iki sorum olacak. ilk sorum izyco ile alırken kampanyaya katıla basmadım ancak hesap tamamen yeni açılmış e tamamıyle ilk alışverişti, cashback yatarmı ?
ikinci sorum ise diğer izyco hesabımdaki parayı vodafone pay e aktarırken hata oluşup duruyor. bir çözüm yolu biliyormusunuz ?
Post automatically merged:

vodafone pay için vodafonelu olmana gerek yok diye biliyorum
çekemiyorum hocam,i hata veriyor sanal kart ekeleyemiyorum. çözümü nedir ?

hocam merhaba, bu kalvyeyi aldımda bir iki sorum olacak. ilk sorum izyco ile alırken kampanyaya katıla basmadım ancak hesap tamamen yeni açılmış e tamamıyle ilk alışverişti, cashback yatarmı ?
ikinci sorum ise diğer izyco hesabımdaki parayı vodafone pay e aktarırken hata oluşup duruyor. bir çözüm yolu biliyormusunuz ?

fix yemiş olabilir bende tam bilmiyorum

alınmaz onu yerine akko fun pro öneririm 2k çıkabilirsen mchose 60 ace öneririm.

https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ çok daha mantıklı aynı cashbacklerı alabiliyorsun gaming gende de

Katıl demen lazım diye biliyorum cashback direkt yatıyor zaten cüzdan kısmına

https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ çok daha mantıklı aynı cashbacklerı alabiliyorsun gaming gende de

Katıl demen lazım diye biliyorum cashback direkt yatıyor zaten cüzdan kısmına
hocam ana sayfaya gelmeyince zındık gibi ilerledim bende, neyse canlı desteğe yazdım umarım geri dönüş sağlarlar. cashbacki nakde çevirme ile ilgili birşeyler biliyormsuunuz ?

500 tl cashback var 400 tl de parola paradan cashback alcam total 1k tl ye gelicek
egerki cashback çekilebiliyorsa anneme hesap acicam ordan parola parayla satin alicam yani soyle oluyor annemede gelicek 500 tl bendede vardi 500 tl cashback bide parola paradan gelicek 400 tl cashback YANI KISACA eğer vashback cekiliyorsa : 500 tlyr alicam rgbsiz versionunu
eger cekilmiyorsa : 1k tl ye alicam rgbsiz versiyonunu
eger klavyeyi tavsiye ediyorsaniz, sizce rgb cok gereklimi ?
hocam kusura bakma ama birazcık fazla boş yapmışsın her neyse konumuz o değil sana bir klavye öneriyim %100 olarak sevdiğim klavyelerden biri eğer koleksiyonun falan varsa yada gündelik hayatta kullanmak için güzel bir klavye bence https://www.trendyol.com/havit/game...-1-06inc-tft-lcd-ekran-red-switch-p-824135118

hocam ana sayfaya gelmeyince zındık gibi ilerledim bende, neyse canlı desteğe yazdım umarım geri dönüş sağlarlar. cashbacki nakde çevirme ile ilgili birşeyler biliyormsuunuz ?
Evet istanbul kart veya vodafone pay ile çevirebilirsin parolapara zaten nakit

Evet istanbul kart veya vodafone pay ile çevirebilirsin parolapara zaten nakit
aga vodafone pay çekmeyi bilen varmı yada istanbul kartlada direkt çekebiliyormuyum anında onunda bir bekelme süresi var diye biliyorum yardımcı olursan sevinirim

gecmıs olsun hocam kampanyaya katıl demedıysenız yatmaz vodafone pay olayını bılmıyorum

aga vodafone pay çekmeyi bilen varmı yada istanbul kartlada direkt çekebiliyormuyum anında onunda bir bekelme süresi var diye biliyorum yardımcı olursan sevinirim
Dümdüz vodafone paye kayıt olup iyzico sanal kartın ile vf paye parayı atıp atmden çekeceksin vf payden

Geri